Korisnik |
Tema Pretraga Opcije teme
|
Triša
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR
Status: Offline
Bodovi: 19699
|
Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 09:48 |
Zavirila u tvoj mali gradski vrt i zapela na heucerama naravno. Predivne su - a ova svjetlo zelena baš po mom guštu.
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
|
 |
Sponzorirani linkovi
|
|
 |
Tija
Cvjetni guru
Bodovi: 6510
|
Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 14:05 |
Triša dok bude sposobna za dijeliti se i onako sam mislila ti dati jer je dosta rijetka za nabaviti kod nas (tako su meni rekli).
|
 |
Cimicifuga
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017
Bodovi: 5167
|
Objavljeno: 03 Prosinac 2009 u 21:24 |
Obišla sam tvoj vrtek pa nije red samo proći, a ne pozdraviti i pohvaliti. Jako dobro!
|
 |
Tija
Cvjetni guru
|
Objavljeno: 04 Prosinac 2009 u 08:20 |
Hvala ti draga moja Cimicifuga na pozdravima i pohvalama, puno znače u ova luda vremena.
|
 |
Tija
Cvjetni guru
|
Objavljeno: 04 Prosinac 2009 u 08:22 |
Da i sad primjetih, danas mi je godinu dana od kako sam na forumu, e pa hvala svima na druženju.
|
 |
bigmamma
Neukroćena biljka
Bodovi: 3466
|
Objavljeno: 04 Prosinac 2009 u 09:26 |
Preslatki mali vrtić! Ustvari, i nije baš tak ni mali. A može još koja slika mog ljubimca, crvenog javora? Već 2 god se razmišljam dal da ga "ubodem" ili ne, al sad kad sam ga vidjela kod tebe, definitivni ubadam. A jel mi možeš, molim te, reći kad mi je najbolje da ga zapiknem? I, da, sretna ti godišnjica!
|
 |
alenasms
Nedavno posijan
Bodovi: 43
|
Objavljeno: 04 Prosinac 2009 u 09:31 |
tija, sve čestitke, evo pregledavala sam tvoj vrt, pa ti stvarno pravi stručnjak.Sve za 5  .Pravi si znalac kako vanjskog tako i sobnog cvijeća, zavidim ti na vrtu  .
|
 |
Tija
Cvjetni guru
|
Objavljeno: 04 Prosinac 2009 u 15:36 |
Bigmamma javorček je sad "gol" tak da ga nema smisla sad previše slikati. Posadi ga u proljeće, jer sad je već kasno.
Alenasms hvala, ali ipak ja ti još učim.
Slike su krasne, ali .... uživo je puno ljepše sve
|
 |
Triša
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR
|
Objavljeno: 04 Prosinac 2009 u 15:42 |
Tija, čestitam godišnjicu na forumu.
|
RIJEKA
|
 |
hoya
Cvjetni guru
Bodovi: 6573
|
Objavljeno: 04 Prosinac 2009 u 17:25 |
I ja se pridružujem čestitkama!
|
 |
gioiaa
Cvjetni guru
Bodovi: 16587
|
Objavljeno: 04 Prosinac 2009 u 18:56 |
cestitke i od mene,inace svratila sam da vidim kako je u tvom vrtu,a zaboravila da sam skoro bila.
|
 |
Tija
Cvjetni guru
|
Objavljeno: 05 Prosinac 2009 u 16:31 |
Hvala na čestitkama!!!
|
 |
Cimicifuga
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017
Bodovi: 5167
|
Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 23:44 |
Tija, draga, pa gdje je tvoj vrtek?
|
 |
Inox
Mladi grm
Bodovi: 538
|
Objavljeno: 16 Siječanj 2010 u 15:47 |
Draga Sretnice (Tija) Inspiriran potpisom Tvog profila zaključio sam da Tvoj dragi svakodnevno i više puta daje Tebi do znanja koliko Te voli, jer ne znam otkuda bi inače crpila toliku energiju i inspiraciju u uređenju i održavanju Tvog gradskog vrta. Ovo nije kurtoazni uzvratni posjet nakon Tvojeg „InoxCiminojkućici“., a kojom prilikom si natipkala:
Dragi moji ja uživam doći k "vama" u sve teme, a i tako nekako sam zamišljala da bi se trebao "reklamirati" i "prezentirati" i vrt, zato i je moja tema "siromašna" jer nekako nemam potrebe "reklamirati" pojedini cvijet iz svih mogućih kutova, volim ga zapravo smjestiti u prostor. Isto ko vi i mi doma sve radimo sami, nekako je jeftinije a i nama draže.
Inkognito sam svraćao ovamo u više navrata i bez komentara pregledavao stranice (a za pregledati 45 stranica na moj način, treba vremena) i skupljao dojmove. Nakon sumiranih dojmova mogu reći da potpuno nepravedno svoju temu nazivaš „siromašnom“, jer je ona, o čemu svjedoče brojne fotke i još brojniji komentari pohvale i divljenja, sve prije nego siromašna. Pretežni broj tema ovog foruma (ne isključujući ni Tvoju ni moju) ne vidim kao reklamiranje i prezentiranje (sa, ni bez navodnih znakova) već kao želju da se nešto, što se doživljava kao lijepo ( i nema te vrtlarice ni vrtlara koji svoj vrt smatra ružnim) nesebično podijeli sa drugim lijepoljupcima. Zato pozdravljam i pohvaljujem Tvoju želju i potrebu da ljepotu Tvog gradskog vrta podijeliš sa nama ostalima. A, Tvoj je vrt zavrijedio sve pohvale uz gledanje na različite načine. Netko gleda globalno, netko detaljno a netko sintetizira oba načina u jedinstveni. Sklon sam ovom posljednjem. Sagledavam 1. i 45. stranicu i sav ogromni trud, želju, volju, ljubav i estetiku ugrađene u vremensko razdoblje između njih. Vidio i zapazio sve cvjetove, biljke, grmove i drvaca u njihovom dolasku; vidio lijepu drvenu ogradu, nogostupe, stazice, zidiće od stare cigle, kamenčiće, vrtnu kućicu (molim zaštiti ju dodatnim lazurnim premazom da što duže traje) i meni posebno drag acer palmatum atropurpureum je posebno zapažen. Posebna pohvala samozatajnoj osobi spomenutoj u prvoj rečenici posta, jer je njegov je trud vidljiv sa svakom fotkom i dokumentiran u mnogim. A sada na kraju, ako smijem, kako Tarik kaže...PP. Otiđite moje dame i gospodo linkom sa dna Tijinog posta u čarobni svijet fotografija samozatajnog autora koji kaže da je to sa čime se bavi više hobi . Uđite u taj sivjet, pogledajte ga iznutra i zaključit ćete kao i ja. To jedan aspekt življenja, gledanja, mišljena i prije svega strast.
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
 |
Tija
Cvjetni guru
|
Objavljeno: 17 Siječanj 2010 u 20:10 |
Inox, hvala, puno Vam hvala na ovim riječima.
Cimi, a kad nemam što slikati "sve je bijelo grad i selo"
|
 |
mimar
Trajnica
Bodovi: 2123
|
Objavljeno: 17 Siječanj 2010 u 21:08 |
Ocarana sam! Tobom , tvojim pre,preslatkim vrtom i fotografijama gdina Mancea! Veceras sam odvojila vreme samo za vas i verujte nije bilo uzalud. Ovako nesto zasluzuje mnogo vise od vremena! Sve pohvale!!
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
 |
Tija
Cvjetni guru
|
Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 12:00 |
Mimar, najljepša ti hvala na ovim pre, predivnim riječima.
Čini mi se da bih trebalo malo temu "osvježiti" nakon svih ovih krasnih postova.
|
 |
korijenko
Cvjetni guru
Bodovi: 6701
|
Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 17:34 |
Tija, darling, da mi vidiš tvoju anemonu.... imam ju u garaži u vazi....već je puna novih, mladih listova, juhuuuu
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije)
|
 |
Triša
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR
|
Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 17:46 |
Tija dali je još uvijek sve bijelo "i grad i selo"?
|
RIJEKA
|
 |
hoya
Cvjetni guru
Bodovi: 6573
|
Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 06:21 |
Aktivna tema, a ja mislila da su sličice !
|
 |