Mima35 - evo i mene |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 58> |
Korisnik | |
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala svima.
Elza Buba, podmetač je keramička pločica na koju s donje strane naljepim ono nešto gumeno i okruglo, ne znam kako bih to nazvala, ono nešto što se lijepi na stolice da ne izgrebu pod, samo puno manje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
jako lijepo Mima
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Ciklame, makovi i ostale cvijetne i vesele kutije i podmetači za mene su predznak proljeća, a posebno mi se sviđa kutija sa ciklamama.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
I kutija i podmetač su jako dobri.
Je li podmetač pločica, ili...
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Kutija je prelijepa, a podmetač super.
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
baš ti je super ova kutija i podmetač.kutija mi se posebno sviđa.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
I meni je okvir predobar, sviđa mi se što motiv ne će pojesti fotografiju.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Sviđa mi se i ova druga kutija, al definitivno favoriziram okvir!
![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
kutije su super ali oduševio me okvir za slike,predobar je!
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
okvirici su ko med
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
to jeste nezgodno, i ja cu ponesto da narucivam preko interneta, aposto sam isla u Osjek, onda vec i kupila,ali..uh finansije, sve trebam ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ja zato naručujem preko interneta. Naručim što mi se sviđa pa kad vidim ukupan iznos računa, izbacim iz košarice ono što mi nije "nužno". U Zagrebu imamo i problem s parkingom u centru pa mi je nezgodno ići do Perlice a i uživam navečer, kad djeca zaspu, sjesti s mirom i pregledavati salvetice i naručivati, zato živio internet. Ako ukalkuliram cijenu parkinga ili tramvajske karte, poštarina mi nije puno veća.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
Mima35 kod nas u Osjek stigli,pa sam juce..pola place ostavila u trgovini
![]() |
|
![]() |
|
Tatjana hvala na info, baš se spremam napraviti jednu narudžbu iz Perlice. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
wow..divno,al priznajem kutiica sa ciklamama me odusevila,pa sa..i ja nabavila takve salvete,inace ima njiu u PERLICI tako nekako u ponudi.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
pokušaj sa tim ljepilom kad budeš nešto trebala ljepiti,ja sam ljepila(možeš vidjeti na mojim stranicama)sve moguće,gipsane odljeve na visilicama,školjke,nikad mi se nije dogodilo da mi popusti.isto tako stavila bih kad bih radila na platnu(sliku)struktur pastu pa u nju pozabadala školjke i to bi se dobro hvatalo i nebi otpadalo!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |