Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Gorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 58>
Korisnik
Poruka
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2011 u 22:34
Kako lijepe boje, krasno ti je cvijeće, svježe, šareno
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2011 u 22:39
Lijepi je tvoj šareni nered,mislila sam doći da se malo osvježim,a ti kažeš da je i kod tebe vruće,uh.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2011 u 23:31
Pa daj stavi neku stolicu, da malo odmorim. Ova ljepota i šareni nered traže da malo sjednem i gledam naokolo

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2011 u 11:58
ej draga Nataly, prekrasan je ovaj tvoj šareni nered, vrlo slikovit i veseoSmile...primjećujem da si biljke zaista pažljivo birala i pohvaljujem izborClap...s obzirom da volim crveno, odmah me najviše oduševi ono kaj je crveno...tvoje krasne tritome, elegantni stolisnik, monarde...očito je tvoj gorski vrt savršeno mjesto za njih, divne su...karanfili su također preslatki, mislim da su malo zapostavljeni u našim vrtovima, a vodo ljepote.
na kraju, moj favorit danas je crvena runjika, vrlo neobična i prelijepa biljka, dopala mi se na prvi pogled i sada ću je malo proguglati, a tebi
lijepi pozdrav i velika pusačica
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2011 u 14:10
Meni je sve jako lijepo kod tebe a ove zadnje šarene slike su mi smile120
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2011 u 14:27
šareni nered to mi se sviđaClapClapClap a slika s ivančicama je predivnasmile71
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2011 u 14:33
meni je ovaj šareni nered predivan!!!!ClapClapClap
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2011 u 17:01
sandučić je prepunWink
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2011 u 17:05
Danima nisam šetala po vrtovima pa ni po tvojemConfused. I sad sam krenula mjesec unatrag.
Pa vrt je zbilja čudesan...ClapClapClap baš mi paše taj izraz.Toliko prekrasnog cvijeća... ali to može tako složiti samo znalacThumbs%20Up.
Nataly predivan vrt, predivno cvijeće a foto priča o maku... Thumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20Up

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 17:16

Anastazija, moon, Gute Fee, OTOK, mali kaktus, Retriver Sara, Korijenko, Mari, VILMAČ - hvala što obilazite moj vrt po ovim vrućinama

Antonija - za crveni stolisnik nema problema, a što se tiče osvježenja, vjeruj mi i ovdje je pakleno vruće. Nasreću, mi po noći možemo spavati za razliku od vas

Baka - ma nisam ja nikakav znalac, kao i svi iskušavam gdje je najbolje  za pojedini cvijet, pa premještam...a susjedi se vjerovatno pitaju što toliko kopam...

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 17:22

Evo malo slika po ovoj vrućini...

- platycodon (niski balončić)

- delphinium (kokotić) nepoznatog imena - njegove slike sam već stavila, no s obzirom da ih obožavam moram vas gnjaviti

- procvala je roza Monarda 'Beauty of Cobham'  (indijanska kopriva)

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 17:29

Pa malo žutila...

- Coreopsis grandiflora 'Sunray' (djevojačko oko)

- Lysimachia Punctata Alexander (protivak)

- ovo je čini mi se Heliopsis Helianthoides Spitzentanzerin (sunčana)

- prije nekoliko godina dobila sam jednu biljku pupavice. S vremenom se sama rasijala i od nje su nastali ovi različito prošarani primjerci:

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 17:38

Prvi puta imam dipladeniu (nadam se da se tako zove)

- hosta i različak se bore za prevlast

- sedum nepoznatog naziva

- procvao je Phlox maculata 'Natascha'  (plamenac moj imenjak)

- ovo je Dianthus plumarius 'Haytor Rock' (karanfil koji raste u kamenjaru)

- a ovaj raste u vazi (viseći karanfil koji je stigao iz Župe Dubrovačke i šalje lijepe pozdrave Antoniji)

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 17:49

I na kraju nekoliko graničica

- Hemerocalis Crimson Pirate

- hemerocallis Fooled Me

- ovaj hemerocalis me zbunjuje bojama pa nisam sigurna znam li mu uopće naziv

- Hemerocallis 'Double Passion'

- Hemerocallis 'Minstrel Boy

smile78

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 19:51
Bože, koje ti predivne biljke skrivaš u svojem gorskom vrteku, pravi pravcati rasadnik, draga NatalyWink. A što je najljepše sve su ti biljke u reprezentativnom stanju, nema tu nikakvih zakržljalih primjeraka, baš je sve, onak, rasno...najljepša mi je fotka s kokotoićem i margaretama i pupavicama, koje su ti i inače čudesno lijepe, kao i ružičaste monardeSmile.
A što reći za graničice, prekrasnoClap.
lijepi pozdrav
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 20:08
Prekrasne slike.....prekrasno cvijeće.....Ovoga puta izdvajam graničice...zaista su jedinstvene......    smile227smile227smile227
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 21:37
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Prekrasne slike.....prekrasno cvijeće.....Ovoga puta izdvajam graničice...zaista su jedinstvene......    smile227smile227smile227

...ja bi izdvojila onaj bucmasti kokotić!!!Wink
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 23:09
Nisam mogla odoljeti ! Dosla sam nepozvana jos jednom ali sam bila tiho i samo uzivala u toj divnoj sarenilosti !     smile79

PS
Dipladeniju imam i ja , neznam da li znas , ona voli jako sunce ali nevoli puno vode .
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2011 u 07:31
Došla sam se malo osvježiti u tvom vrtu,a za oko mi zapeo prekrasan kokotić,je li on trajnica?Tongue
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2011 u 11:24
dođoh ponovno vidjeti hieracium...nisam te bez razloga pitala za njega, bio mi je sličan mojoj biljci, ali ipak drugačiji...vidjela si u mojem vrtu, niska biljkica s malim cvjetićem tik iznad listova...kod tebe biljka ima grozd cvjetova na visokoj stapci...vjerojatno se radi o istoj biljkici koja različito izgleda u različitim uvjetima.
lijepi pozdravSmile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.