Gorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 58> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako lijepe boje, krasno ti je cvijeće, svježe, šareno
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepi je tvoj šareni nered,mislila sam doći da se malo osvježim,a ti kažeš da je i kod tebe vruće,uh.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Pa daj stavi neku stolicu, da malo odmorim. Ova ljepota i šareni nered traže da malo sjednem i gledam naokolo
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
ej draga Nataly, prekrasan je ovaj tvoj šareni nered, vrlo slikovit i veseo
![]() ![]() na kraju, moj favorit danas je crvena runjika, vrlo neobična i prelijepa biljka, dopala mi se na prvi pogled i sada ću je malo proguglati, a tebi
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Meni je sve jako lijepo kod tebe a ove zadnje šarene slike su mi
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
šareni nered to mi se sviđa
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
meni je ovaj šareni nered predivan!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
sandučić je prepun
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Danima nisam šetala po vrtovima pa ni po tvojem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Anastazija, moon, Gute Fee, OTOK, mali kaktus, Retriver Sara, Korijenko, Mari, VILMAČ - hvala što obilazite moj vrt po ovim vrućinama Antonija - za crveni stolisnik nema problema, a što se tiče osvježenja, vjeruj mi i ovdje je pakleno vruće. Nasreću, mi po noći možemo spavati za razliku od vas Baka - ma nisam ja nikakav znalac, kao i svi iskušavam gdje je najbolje za pojedini cvijet, pa premještam...a susjedi se vjerovatno pitaju što toliko kopam... |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Evo malo slika po ovoj vrućini... - platycodon (niski balončić) ![]() - delphinium (kokotić) nepoznatog imena - njegove slike sam već stavila, no s obzirom da ih obožavam moram vas gnjaviti ![]() - procvala je roza Monarda 'Beauty of Cobham' (indijanska kopriva) ![]() |
|
![]() |
|
Pa malo žutila... - Coreopsis grandiflora 'Sunray' (djevojačko oko) ![]() - Lysimachia Punctata Alexander (protivak) ![]() - ovo je čini mi se Heliopsis Helianthoides Spitzentanzerin (sunčana) ![]() - prije nekoliko godina dobila sam jednu biljku pupavice. S vremenom se sama rasijala i od nje su nastali ovi različito prošarani primjerci: ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Prvi puta imam dipladeniu (nadam se da se tako zove) ![]() - hosta i različak se bore za prevlast ![]() - sedum nepoznatog naziva ![]() - procvao je Phlox maculata 'Natascha' (plamenac moj imenjak) ![]() - ovo je Dianthus plumarius 'Haytor Rock' (karanfil koji raste u kamenjaru) ![]() - a ovaj raste u vazi (viseći karanfil koji je stigao iz Župe Dubrovačke i šalje lijepe pozdrave Antoniji) ![]() |
|
![]() |
|
I na kraju nekoliko graničica - Hemerocalis Crimson Pirate ![]() - hemerocallis Fooled Me ![]() - ovaj hemerocalis me zbunjuje bojama pa nisam sigurna znam li mu uopće naziv ![]() - Hemerocallis 'Double Passion' ![]() - Hemerocallis 'Minstrel Boy ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bože, koje ti predivne biljke skrivaš u svojem gorskom vrteku, pravi pravcati rasadnik, draga Nataly
![]() ![]() A što reći za graničice, prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prekrasne slike.....prekrasno cvijeće.....Ovoga puta izdvajam graničice...zaista su jedinstvene......
![]() ![]() ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...ja bi izdvojila onaj bucmasti kokotić!!! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Nisam mogla odoljeti ! Dosla sam nepozvana jos jednom ali sam bila tiho i samo uzivala u toj divnoj sarenilosti !
![]() PS Dipladeniju imam i ja , neznam da li znas , ona voli jako sunce ali nevoli puno vode . |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Došla sam se malo osvježiti u tvom vrtu,a za oko mi zapeo prekrasan kokotić,je li on trajnica?
![]() |
|
![]() |
|
dođoh ponovno vidjeti hieracium...nisam te bez razloga pitala za njega, bio mi je sličan mojoj biljci, ali ipak drugačiji...vidjela si u mojem vrtu, niska biljkica s malim cvjetićem tik iznad listova...kod tebe biljka ima grozd cvjetova na visokoj stapci...vjerojatno se radi o istoj biljkici koja različito izgleda u različitim uvjetima.
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |