Flora by Floramye |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 55> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivno je kod tebe, draga moja. Proljeće uzelo maha, cvijeće se pokazalo u najljepšim bojama, a ja uživala u ranojutarnjoj šetnji tvojim cvjetnim carstvom.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Ma kako si ga samo spazila i uspjela uslikati!
![]() Vrt ti je čaroban, a hosta Fire Island je posebno atraktivna.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Predivne slike za dobro jutro
![]() Kalikant me uvijek oduševi, hosta ti je fantastična, ali Bartolomeo... divan je... i prekrasno mi je vidjeti ga opet u tvom vrtu ![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Prekrasno... Ti imaš Bartolomea ,a mi Regicu dlanušu
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
prošetala i nauživala se ljepote
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prelijepo, krasne hoste
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
prava zaba...hahaha...zelena kao u crtanom filmu...hahha...imam ih i ja po dvoristu ali se kriju ponekad kad maknem neki kamen samo se smiri da ju nediram ali moje su sarene......
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
prelijepo, draga moja, naročito je moćan sjenoviti dio
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Ajoj - carobno, carobno, carobno. Uzivala sam u setnji tvojim vrtom I tvojim mocnim slikama - savrseno sve
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kao i Bartolomeo i ja sam stari gost ovog slavonskog vrta. Svaki put me zadivi sklad cvjetnih kompozicija i detalja ulovljenih u pravom trenutku, iz pravog kuta.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
p
![]() |
|
![]() |
|
rose girl ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Travanj 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 91 |
Standardno lijepo. Bravo Floramye.
|
|
![]() |
|
AdrijanaM ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Nešto predivno i bajno bilo je prošetati tvojim vrtom .
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
..nakon sto godina ne javljanja na Cif-ove stranice, odabrala sam ovaj vrt da mi uljepša dan....ovdje je još lagano ljeto tek počelo , a kako li je sad...sigurno si "Bartol" već pronašao toplu rupicu i ne izlazi! <3
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Divnih li fotkica i cvjetića.
![]() |
|
![]() |
|
kosjenkaSB ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
![]() |
|
![]() |
|
kosjenkaSB ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |