Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kod Josipe u vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kod Josipe u vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 92>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 07:20
Smile Zimski kamenjarčić mi je super. Onaj mali borek u njemu jel to nešto novo ?
Baš mi mraz smeta da sve lijepo razgledam, ali doći će i njemu kraj. Zato se u kući sve lijepo zeleni, pravi tropski raj. Thumbs Up
smile78

"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 10:33
Originalno poslano od člana catalpa catalpa napisao:

smile113
smile67
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 10:36
Originalno poslano od člana rajski vrtovi rajski vrtovi napisao:

Smile Zimski kamenjarčić mi je super. Onaj mali borek u njemu jel to nešto novo ?
Baš mi mraz smeta da sve lijepo razgledam, ali doći će i njemu kraj. Zato se u kući sve lijepo zeleni, pravi tropski raj. Thumbs Up
smile78

svima nam je u kuci raj...a jedva cekamo proljece....kamenjar ce ici na prosirenje samo vremenada je ljepseg....smile86
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 18:02
Sve lijepo raste i samo neka raste... bit će to jedno lijepo, mirisno, rascvjetano proljeće... smile76
Na vrh
iva.em View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 42
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iva.em Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 19:52
Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

Sve lijepo raste i samo neka raste... bit će to jedno lijepo, mirisno, rascvjetano proljeće... smile76
moje prvo a vase kod mene..predivno...svih vas ima a ja kao curica koja bi cokolade...nestrpljiva ajme....

Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 19:58
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2015 u 19:39
Originalno poslano od člana @kaktus @kaktus napisao:

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2015 u 10:35
moja prva cjetanja kaktusa i sukulenata...

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2015 u 12:05
Bravo, lijepo napreduju i namjeravaju te razveseliti u ove zimske dana! smile55
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2015 u 13:00
Krasno napreduju smile57
Na vrh
ane6 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 329
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje ane6 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2015 u 15:37
Lipismile113
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2015 u 23:36
Uz sukulente lakše se podnese duga zima.
Sutra je novi dan.
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2015 u 04:56
Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

Bravo, lijepo napreduju i namjeravaju te razveseliti u ove zimske dana! smile55
a moji prvi cvjetici,sto od suklenta sto od kaktusa a i opcenito od kad samna forumu...ne racunajuci ono sto sam dobila u cvatu...smile89
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2015 u 04:59
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Krasno napreduju smile57
jesu koji su dobro dobro su a neki su podlegli..izgleda su ih kad nisam bila kuci zaljevali...kako sam se samo obradovala kaktusu...divan osjecaj....TongueHug
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2015 u 05:04
Originalno poslano od člana ane6 ane6 napisao:

Lipismile113
jesu jesu ane....bas me uveseljavaju....a do prije god dana bili obicni kaktusi....hahaha...a sad imaju svoje ime...TongueWink
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2015 u 05:05
Originalno poslano od člana lucy lucy napisao:

Uz sukulente lakše se podnese duga zima.
bome jeste..sukulenti i kucno prodje dan llakse....ljepo te vidjeti luci...smile79
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2015 u 21:32
  Drago mi je da si doma i da ti opet sve polazi za rukom !

Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2015 u 22:09
Još malo, samo da ovaj snijeg okopni... Već sad si, kao što kaže Korijenko, puna pozitive, a tek kad počnu prvi listići izlaziti, prvi zumbuli cvasti, a onda krene jedno za drugim - pozitive će biti za izvoz! 

Lijepo je vidjeti te ovdje ovako dobro raspoloženu! Vjerujem da je to znak i tvog općeg oporavka. Radujem se zajedno s tobom. Hug
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2015 u 07:57
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Drago mi je da si doma i da ti opet sve polazi za rukom !

polazi mila sto pokazem...ima dosta neuspjeha o njima sutim.. ..drago mi je vidjeti te u mom raju...ide na bolje pomalo...
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2015 u 08:04
Originalno poslano od člana Andina Andina napisao:

<span style="line-height: 11.6666660308838px;">Još malo, samo da ovaj snijeg okopni... V</span><span style="line-height: 11.6666660308838px;">eć sad si, kao što kaže Korijenko, puna pozitive, a tek</span><span style="line-height: 11.6666660308838px;"> kad počnu prvi listići izlaziti, prvi zumbuli cvasti, a onda </span><span style="line-height: 11.6666660308838px;">krene </span><span style="line-height: 11.6666660308838px;">jedno za drugim - pozitive će biti za izvoz! </span>

<span style="line-height: 11.6666660308838px;">Lijepo je vidjeti te ovdje ovako dobro raspoloženu! Vjerujem da je to znak i tvog općeg oporavka. Radujem se zajedno s tobom. Hug</span>
naravno..idemo sa njuskom gore..nije jedna boljka vrijedna tugovanja..bilo je najgore prosle godine dok sam morala sama sebi govoriti da tako mora biti uto ste mi se dogodili vi..moj cvjetni zivot i na simbolican nacin Slavujka me podigla sa dna..sad plivam i radujem se zivotu i svemu sto me okruzuje svaki dan...hvala Bogu da je tako...hvala i svima vama po naosob za svaki dio paznje sve to mi daje snagu...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 92>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.