Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bergenijino cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bergenijino cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 67>
Korisnik
Poruka
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 23:46
Bila, prošetala, uživala...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 05:15
I ja prošetala, mogu samo reći: lijepo ti je kao i uvijek!
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 05:21
campanule su ti savršene, predivan klematis, lijepo,  urednosmile120
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 06:01
Prošetala i ja vrtom u ove jutarnje sate, pribojavajući se da nije oluja napravila velike štete. Na sreću sve je na svom mjestu. Bijeli zvončić je Campanula persicifolia grandiflora 'Alba', a plavi s Flore C. medium i nije trajnica nego dvogodišnja.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 09:50
divno je svratiti u tvoj vrt
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 14:57
Bergenija, prekrasno cvijeće u kamenjaru i van kamenjara, Clap za nove gredice, treba im još malo vremena.
život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 15:01
Stari kamenjar je meni uvijek naj. No ovo novo jako je zgodno, a tek ona j stup za penjanje - pravi je.
Kampanule su se baš rascvjetale, plave, bijele, sve su jednako lijepe.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 17:21
Prekrasan ti je kamenjar, a tek kampanule....divota. Žao mi je zbog nevremena, ali važno da nije bilo veće štete. Blue Angel je već pravi gorostas, prekrasan ti je, a i novi cvjetnjak uz garažu je super!!!! Jedva čekam da se to sve razraste i da nam pokažeš smile120
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 17:27
Lijepe slikice naše Bergice - a karanfilčići tvoji su se i kod mene udomaćili!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 17:27
Ma braniću te ništa ne brini ja mislila baš tvoj  kad nisam tu redovno a vidiš da stavljam svagdje ali sad je moj ne sikkiraj se --i sretno sa biljkama joj sad će me žena udviti -------briši sandućeeeeeeeeee
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 17:54
Šta reči nego prekrasnosmile71
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 18:15
Hvala curke!
Da odgovorim :
- Korijenki: i mi campanule zovemo fiori di sposa iliti mladenkino cvijeće, Zaista mi je to jedan krasan cvjetak!
Baka Bea - baš sam tužna što moje campanule nisu trajnica. Ali to je kad kupujem kod trgovaca, koji znaju samo prodavati..a ništa o biljkama. Morat ću se potruditi skupiti nekako sjeme od njih, jer mi se zaista sviđaju!
Svima velika pusa!smile78
Danas samo jedna  slikica mojih clematisa na ulazu u kuću.
S lijeve strane Blue Angel koji tek počinje cvjetati, a s druge strane mali Niobe (ali nadam se da će za koju godinu i on narasti)
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 18:41
krasni su ti clematisi
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 18:51
smile227Prekrasni su! I lijepo izgledaju ovako na ulazu oko vrata!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 21:51
došla sam virnuti nove cvijećke sa subotnjeg izleta i shopinga kad me dočekalo puno lijepih campanula, ali ovaj ulaz sa clematisima me oduševio Clap
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 13:11
Predivni rascvjetani kamenjar,klematisi na ulazu,ne mogu reći što mi je ljepšesmile64
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 13:15
Clematisi su prekrasni i baš lijepo izgledaju na ulazu
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 23:45
Krasni clematisi ,a i novi dio cvijetnjaka biti če preljep dok ruže narastu smile55
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 23:48
"Danas samo jedna slikica mojih clematisa na ulazu u kuću."
Clematisi su prelijepi, da je sasvim dovoljna samo jedna slika.
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 23:52
Super su clematisiClap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 67>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.