Anči i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 85> |
Korisnik | ||
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ančice, meni je tvoje dvorište savršeno!
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
niho - zaboravila sam ti odgovoriti da su u mojoj ulici sve stari dedeki sirotani ,pa ako ti to odgovara imat češ s babama posla
![]() ![]() baka - hvala pa i volim pelargonije uz njih sam odrasla
![]() Ivna - malo mi je dvorište oduvijek sam htjela veće, još kada vidim što vi sve imate u svojim cvijetnjacima a ja u moj mali nemogu posaditi
![]() ![]() ![]() Lijep pozdrav svima
![]() |
||
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Anči draga vaša/naša
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
Kato moja i ja isto tako .Sad znam da u tvojim venama teče slavonska krv 100%. Kad sam ljuta ili neraspoložena kad čujem tamuricu na radiju kao da me netko šilom ubo u stražnjicu. Na poslu uvijek pitaju dal da pojačaju radio ,a šta uopče i pitate ,pojačavaj to ! Volim sve naše domače pjesme i sve rado slušam i pjevam al kad čujem šokačke i tamburicu skrenem s pameti ,znaš kakav je to osječaj !!!!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
O da i te kako znam!!!!
![]() |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Predivno ti je dvorište, trava, ma sve
![]() Kad li ću ja moći tako sređivati dvorište? ![]() |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Hej Anči moja, tako da znaš da sam ti opet bila i opet se nauživala!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
|
Imate pravo curke, neke stvari se nikad ali nikad ne zaboravljaju ![]() A tamburica uvijek "ponese" ![]() |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
anči, dvorište je cakum pakum, a vidim da su ovi bazeni postali jako popularni diljem lijepe naše
![]() dušu je dao za vrijeme onih strašnih vrućina ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
divota kod tebe, sve rascvjetano
![]() pazi kad izađeš iz onog bazena da se ne bi prilijepio kakav leptirić za tebe, kad ga privuku svi ovi mirisi ![]() |
||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
||
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
|
Predivan rascvjetan vrt,obogaćen vrtnim ukrasima
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
![]() |
||
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
|
Predivni pokloni
![]() ![]() |
||
znati mnogo ne znači biti mudar
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Prekrasni pokloni Ančice
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
Nemoj mi zahvaljivati neka samo rastu i cvijetaju u našem Vukovaru ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |