Gorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 58> |
Korisnik | |
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
klinčići mirišu do Vrbovca, a šareni plox opčinjuje svojom ljepotom.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
došla san na osvježenje u tebe i vidila mnoštvo prekrasnog cvijeća. taj balonćić prvi put vidim na forumu, je li on trajnica. drago mi je da ti se karanfil primio, i ja vama šaljem puno užarenih pozdrava!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Raskoš i ljepota tvog cvijeće nikoga ne može ostavit ravnodušnog.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
potpisujem što je natipkala moja draga Tikvić!
![]() ![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovo tvoje- sada moje..... lijepo cvjeta i kod mene! Baš mi je cakan...........hvala!
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opet sam s užitkom prošetala. Pupavica mi je posebna, a i hemerocallisi su ti za 5
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Oduševila si me, hemerocallisi su ti prekrasni ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Molim jednu dekicu da se malo zavalim pored tvog "sarenog nereda"jer je to za mene "savrseni nered" hehe
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Retriver Sara - i moje biljke su žedne, zemlja suha, kiša nije padala već odavno. Baš mi sve izgleda nekako bijedno. Za hieracum si vjerovatno u pravu kad kažeš da je cvijet na tvojoj biljci niži iz razloga što nemamo iste uvjete, pa se i biljke različito "ponašaju". Milica7, Anastazija - i meni se sviđaju graničice. Šteta što svaki cvijet traje samo jedan dan, no srećom gotovo svakodnevno izbacuju nove pupove. Procvala mi je još jedna pa odmah stavljam sliku Hemerocallis 'El Desperado ![]() Mali kaktus, Lovro - meni su kokotići jedna od najljepših biljaka. Za sad ih imam nekoliko različitih, no nisu mi svi procvali. To su trajnice koje i kod mene prezimljuju, a jedino strepim da ih ne unište puževi (to im je mana) Gute Fee - samo dođi bez obzira na poziv. Kod mene si uvijek dobrodošla. Hvala na informaciji za dipladeniju. Gospina trava - uzvraćam lijepe pozdrave u Vrbovec Antonija - platycodon (balončić) je trajnica. Ovo je niža vrsta a sada očekujem da mi procvatu još dvije boje viših stabljika. Tikvić i Vilmač - hvala vam drage moje na lijepim riječima Bergenia - drago mi je da ti pupavica cvate. A kad ja u svom vrtu vidim karanfilić i vlasulju sjetim se tebe. Nažalost alstroemeria mi nije prezimila (Hoyinu sam srećom preko zime držala u kući u vazi) Lora - sutra dolazim u inspekciju.. ![]() Monny - čisto sumnjam da bi ti dekica bila potrebna po ovoj vrućini.. ![]() Pozdravljam vas slikom tek procvale orhideje.. Uvijek sam mislila da ova biljka kod mene ne može cvasti i da je komplicirana. Iz tog razloga nisam htjela davati puno novaca za nju, nego sam je kupila za 9,99 kn kad su je "odbacili" u Bau.... Htjela sam se "iskušati" - uspjelo je! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Čestitam ti za orhideju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Nisam još nikada vidjela tako posebne graničice, morat ću na jesen u potragu.......
![]() ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
I ova graničica ti je super, a orhideja ![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasna i neobična boja u graničice! iza nje je jako lijep crveni stolisnik! bravo za orhideju, i ja san mislila da su komplicirane!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Nataly,graničica je posebna.
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno cvijeće i krasna kolekcija grančica
![]() Sandučić ti je pun, te ti ne mogu odgovoriti ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Iz teme o Liču evo me pravo u tvom gorskom vrtu. Puno sam toga propustila, no sve sam polako pregledala, jer u Skradniku je zima i pada kiša, pa sam zasjela za komp.
Predivno ti je sve i ti si predivna!
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Vauuuuuu, koja graničica!!!!
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Raskoš boja i oblika! Bome se ne vidi da je dugotrajna suša (bila).
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ja sam i opet malo prosetala ! Prekrasno !
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Prosetala tvojim vrtom i nauzivala se tvog divnog cvijeća.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |