Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 104>
Korisnik
Poruka
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 07:33

Za početak: ne daviš.

Rado gledamo tvoj vrt. I jako je zgodno uspoređivati prije i poslije. T.j. lani i ove godine. A proljeće tek počelo....

Poduči neznalicu: vinogradarka od koje se nadaš plodu, kaj je to?

Kamenjar. Pa tu stvarno ima puno varijanti i mješano i samo cvijeće i sempići...
Ja razmišljam da u 3 ujutro na pr. ukopčam kosilicu i da me susjedi počnu gađati kamenjem. Jedino bi tak mogla doći do kamenjara!WinkLOL
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 08:25
Volim ove usporedbe prije i poslije jer se lijepo vidi kako vrt napreduje i obogaćuje se, puni se biljkama.
Baš ti je krasno.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 09:32
dobar jutar curičke Smile
bako...vinogradarka je vrsta breskve, plodovi su mali i skroz istočkani (nisu onako za izložbu baš), ali slatkiii i fini, a zašto se zove vinogradarska breskva...pretpostavljam da su ju po vinogradima sadili dosta (tu sam sad ja neznalica Smile)
sjetite me slikati plod kad ga bude

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 09:36
Melissa i kod mene raste Smile , a i ja obožavam slikice prije//poslije!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 11:31
kako si samo lijepo sve uredila, ta motika djeluje magično u tvojim rukama ( breskva mi je ko cukor )
sačuvja sjeme od one kako se zove - lunarije,to je biljka koja ima one plodove poput okruglog novčića?
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 12:03
je to je ta Smile budem spremila sjemenkice Wink

Zagorski bregi
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 14:37
Baš ti krasno vrtek napreduje!

(A to što Floki u križ gleda blagotelećim pogledom, očito je posljedica Snjeguljicinog boravka...) Wink LOL
LOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 22:49
ma još malo draga moja -----vidjećeš koja tu se polako ljepota stvara
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 21:46
Ja isto volim slikice prije i poslije, iznenadim se koliko se toga promijeni!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 23:09
e onda još jedna priča prije i poslije Confused
dobila sam u jesen prekrasne sukulentiće i posadila ih i pazim i mazim

fino su napredovali dok jedan dan pogledam onog skroz desno, a on se nagnuo kao poslije opakog tuluma...probam ja, a on mi lijepo ostane u ruci, stabljiku kao da je netko nožem prerezao...neki dan virnem opet, kad onaj skroz desni skoro sav u zemlju otišao...istresem i prvi i drugi put zemlju iz teglice kad tamo

gospoda se časte!!! Angry bljak odvratni su!
promijenila zemlju, zalila i nadam se da će sukulentima opet narasti korjen Confused

fino obrste

samo da mi je znati koju sam zemlju kupila da ju nikad više ne kupim Confused

lunaria se fino rascvala

a počeo je i šeboj

dicentra dosta sramežljivo cvate...mislim da ćemo mijenjati mjesto

Hortin sedum mi je baš če če Smile

i gogina maćuhica

a ovu lijepu ljubičicu sam dobila od stefi

aubrieta je sad najljepša

bumo sutra nastavili Wink

Zagorski bregi
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 23:11
Onda bumo sutra i komentirali.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 23:47
Otok slažem se, sutra nastavljamo mi, da ne moramo dva puta hvalitiWinkWink

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 08:57

napokon na zraku (samo da ne bude mraza)

sempići

višnja i iza jorgovan...voćke su se rascvale skroz...jorgovan će uskoro

pogled na zagorske brege smile113između trešnje i breskve

Zagorski bregi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 09:13
imas divan pogled ,i meni je jastucac najsladji,najljepsi,ma NAJ,NAJ...
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 12:05
Bravo Konte, vrt ti zbilja napreduje, a pogled na zagorske brege - ma da bi reč rekel!

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 14:48
Ma jednom rječju - krasno je kod tebe.

Zločeste beštije, što su ti uradile od sukulenata, sad ću opet morati svoje razmnožavati, ali samo ako obećaš nabaviti drugu zemlju LOL
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 21:55
Otok ta je već odavno potrošena (nadam se), ali onaj kojemu su prvom pojeli korjen ne ugiba..čak tjera neke malecke listiće, misliš da je moguće da mu je opet narastao korjen? Smile

malo sam zanemarila zg cveteke..tj one pred zgradom..i vidim danas procvali nam svakakvi šeboji Smile

Zagorski bregi
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 22:28
Ja sam imala ugodnu šetnju, a počela ju sa sniježnim bregima, završila sa rascvjetanim bregima. U međuvremenu je bilo svega...svakakvih uskoka koji su ti u košaru uskakali, samo onak, iz zezancije, onda je bila jedna kreativka koja se dugo opirala toj svojoj kreativnosti, no kada je kapitulirala ispalo je smile227. Voćke u cvatu su mi prekrasne, no moja želja koju nikako da realiziram je jedan glog i to divlji negdje u čošku, jer kako on mirišiiiii. Krasni su šeboji, moj/tvoj je procvao - žuti je, moram ga sutra sliknuti...
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 22:35
Thumbs%20Up Thumbs%20Up !!!!!
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 22:38
I ja se fino prošetala, zgrozila se od onih gnjusoba, a i jorgovan mi skoro zamirisao...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.