Krasula - Crassula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 84> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
belica...lijepo izgledaju
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Nisam ni sve polovila, ne da mi se kopati ih od svukud, ali kak sam već rekla, neke su ok, neke jadne... ali to je uobičajeno zimi s sukulentima, pa se i ne zamaram toliko.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Meni su krasule u najboljem stanju Crassula minor |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Crassula ovata convoluta gollum |
|
![]() |
|
![]() Ova je malo drugačija Crassula ovata gollum |
|
![]() |
|
![]() Crassula arborescens subsp.undilatifolia |
|
![]() |
|
![]() Crassula ovata hummel's sunset |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Camellia...divne su
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Camellia,daj uspori malo !!! A jesi se naqbrijala, strašno, pa tebe je baš ćopilo
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
moon hvala ti.
Glikica draga,to su od prije,kupljene među prvima (pogledaj stare slike).Od svih sukulenata,one najbolje izgledaju. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Evo i moje: ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajme kako su vam divne krasule, nikad kraja ljepoti i ja ih obožavam i uspjela sam si jednu identificirati zahvaljujući camelii.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Glikica...je forna je kao bonsai
Anastazija....i tvoja je krasna, imam ju i ja samo je još jako malecka
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasne crasule
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Glikica i Anastazije,baš su prekrasne.Ja sam dvije orezala i sad rastu polako,ali lijepo izgledaju.Još nisu za slikanje.
|
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
prekrasne su vam krasule svima, stvarno su zahvalni sukulenti, kod mene uz haworthie i adromischuse nekako najbolje podnose zimu.. :)
|
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
evo moje c. falcate, ne zovu ju bezveze 'propeller plant' :)
![]() c. orbicularis
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Obadvije su zaista prekrasne, naročito ova prva, baš je posebna
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 84> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |