Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 203> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sigurno misliš na anemone. Svoju sam temu započela lani najesen kad su one bile u punom cvatu. Imaš slike na strani 2. Tako sam si željela tamno roza boju Princa Henricha ali ga na proljeće u Decori nisu imali. Kupila sam Serenadu. Isto je svjetlo roza kao ova koju imam odprije samo se razlikuje po broju cvjetnih latica (ima ih više od 7) i kao da je malo manja. Moram opet malo do Buzeta da prošnjofam da li ima šta novoga.....
![]()
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ne bi ti baš preporučila
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Stalno sam mislila da li će ti opstati. Baš mi je drago da ćeš vidjeti cvijet već ove godine. Kad ih jednom posadiš teško ih se rješiš jer one imaju duboko korijenje i stalno niču nove mladice. Kad ih presađuješ moraš duboko sa štihačom da dobiješ lijepi korjen
![]() Svima koji dolaze u posjetu velika
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Baš su mi oči zastale na poturlaku, stvarno krasno izgleda
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Još malo pa ćeš ponovo da nam pokažeš svoju ljepotu ne mogu dočekati kad gledam i kažem tu sam bila ovo sam dirala -znaš kako se lijepo osijećam
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Anemone su prekrasne.Možda sam ja svoju na sunce trebala staviti.Propisno je u hlad stavila a ona nije ni mrdnula od proljeća,kad sam je kupila(eto zato sam tužna, što sam u dekori kupila,ništa mi ne raste
![]() Jel to isti cvijet,sa nekim malim razlikama,ili nije?
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
taj cvijet i mene muči cijelo ljeto i tek sad je počeo cvasti kako spada, ali vidim da ga svi imaju u većim teglama od moje...možda je to problem
![]() korijenko, hacijendin vrt je za svaku pohvalu ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Anemone su ti najljepše na forumu a i dalje!!!!
Ako će biti sjemena ja se odmah bilježim ( baš sam zločesta)
I da ...rekla si mi da skupljam sjeme zijevalica...jučer sam ih obilazila ali nigdje nisam vidjela sjeme!!! Znaš li kako izgleda???
|
|
![]() |
|
Portulak ili prkos bi trebao biti jedno te isto samo je ovaj valjda neki hibrid.
Žao mi je za tvoje anemone, one ubiti pitaju polusjenu jer im direktno sunce uništi lišće. Meni je ova Serenada iz Decore odmah prve godine predivna i sve više i više cvjeta. Kad smo bili tamo u Buzetu nisam baš bila zadovoljna ponudom anemona jer su bile nekako mizerne i dosta sam tražila da nađem malo ljepše-valjda sam dobro ubola
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ako misliš na portulak, u mojoj visećoj vazi se gužvaju 2 i sad znam da trebaju dosta prostora. Otok ih ima direktno u vrtu i baš su joj lijepi
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ne znam kako izgleda ali znam da se sam zasijava i raste i u nemogućim uvjetima zato bi negdje moralo biti sjemenje, možda još nije zrelo.
Zabilježila sam te......
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj kad bi se ja bilježila za tvoje biljke ja bi prvo krenula od Pedra pa onda dalje zato neću ništa jer sam prezahtijevna,, Meni je najbitnije bilo da sam bila i vidjela ono što ti imaš i što ne mogu lako da zaboravim . Ljubav -i onoliko kaktusa. Bože šta ih imaš i bila bi ponosna kad bi ih još jednom vidjela
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Predivno cvijeće,a oni portulaki,valjda sam dobro napisala.Prvi put čujem za njih,ali baš su prekrasne
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Svratila i ja i naravno uvijek me nanovo oduševe anemone i baš sam ti zahvalna što bijela i roza cvatu i kod mene.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Samo da se javim da uživam u šetnji tvojim vrtom! Vrt, šterna i .......... krasno izgledaju!
Lagerstroemiju si zaista lijepo oblikovala, najbolje da navratiš i do mene da i moju tako središ (jučer sam ju nabavila)ha?
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Svaki dan sam u tvom vrtu, malo sjednem, pregledam. Tek toliko da mi nešto ne promakne?! Mali raj!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Stvarno raj za oči!
|
|
![]() |
|
Curke,
![]() Bergenija, zela san škare i pravac u tvoj vrt, kade je ta nova lagerstroemia? Ajde da vidimo.... slikice, slikice.....
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Nešto ti stalno zaboravim reći. MM ne prestaje pričati o onim predivnim brezama ispred tvoje kuće. A meni je laknulo, jer je zahvaljujući njima pristao da konačno maknemo ogromni hrast u dvorištu.
Hrast mi je uh... , a breze tako nježne, prozračne !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Korijenko hvala što si me pribilježila...
Ali mi nisi odgovorila, da li znaš kako izgleda sjeme kod zijevalica???
Htjela si ga od mene imati...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |