Zvrkov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 63> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako se zeleni trava, kod mene nikad nije tako zelena. Drago mi je da ćemo uživati u tvom vrtu i cvijeću.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Magnolija (stara 11 godina) ne bas velika
![]() ![]() Imamo divlje orhideje u sumi (rozi cvijet) , rijetke su ,ne znam tocan naziv plavi cvijet je zvoncic i sad je njihova sezona ![]() (+ nekoliko novih slika u Moj grad u slikama ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
I kod nas na Medvednici tj. na Sljemenu postoje divlje orhideje, a ja bih se voljela sresti s jednom negdje. + sam vidjela
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Nabavila sam si novu kameru (stara me zeza vec tjednima) pa evo jedne slike na brzinu poslije zalaska sunca.
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nadam se da ce uskoro biti vise slika
![]() |
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Ovo nije za vjerovati!!! Baš sam jučer bila u tvom vrtu ali nisam ostavila trag jer nisam htjela biti neuljudna i dosađivati ali jako sam se zaželjela tvog vrta, i baš mi je drago da si se vratila.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
i opet moj komentar isti: pravi botanički vrt (mada sam slike vidjela popola, kao da ih nešta ili netko reže
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
"popravile" su se slike, ovu izdvajam
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja bi izdvojila istu sliku,ali i kanadske guske
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Jako lijepo
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Zvrk, baš smo se poželjeli tvojih slika, euphorbia djeluje nekako moćno, a bijeli pakujci nježno, onaj poppy imam i ja, ali kako kod mene uvijek nešto puše on jadan ne dočeka jedan cijeli dan.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
I kod mene taj mak ne traje dugo (vecinom zbog kise,lol)! |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
hej zvrk uvijek mi je lijepo prošetati tvojim vrtom, sve je
![]() ![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Uživala sam u šetnji tvojim vrtom.
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
very nice...
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno, patkice su kao med
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nije bilo mene dulje ali bome ni tebe u tvom vrtu! I opet sam uživala šetajući još travanjskim slikama. A ove najnovije su prekrasne i meni se najviše svidjelo ono roza cvijeće i patkice! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |