Moj vrt u Norveskoj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 53> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kod tebe još uvijek ponešto rascvijetano, baš kao i kod mene ali se pomalo bliži kraj, počela je konačno i kiša a dosta je i zahladilo
vatrice još nema ali će uskoro... lijep pozdrav ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Draga Bromelija, mnogo hvala na posjeti. Ja sam danas posijala abutilon i bijeli hibi sto si mi poslala. Mnogo ti hvala. Kod mene je vec dosta hladno, ali jos uvijek se nadje nesto u cvjetu, ali vec je sve pri kraju. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Brzo će proći zima, a sledeće godine biće još više vrsta u tvom vrtu. Šta reći osim da je sve prelepo!!!
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() Laburnum cvjeta ponovo. ![]() ![]() ![]() Mnogo hvala Voki na posjeti i lijepim rijecima. Nadam se da ce stici tvoj paketic sa sjemenom i da ce nagodinu biljcice jos vise uljepsati moj vrt. Hvala ti! |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ja nemogu vjerovati da kod tebe još sve tako cvate, kod mene je sve pri kraju a danas sam spremala cvijeće u kuću jer je zahladilo..sutra šaljem paket..
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma da li je moguće da ti je laburnum ponovno procvao...
![]() Koja je ono divna narančasta biljka na šestoj slici?
Pišeš da se kod tebe još ponešto nađe u cvatu ali da je već sve pri kraju, e pa draga moja nebi se baš reklo, slike govore baš obrnuto.....
Predivno ti je još uvijek......
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ne mogu vjerovati svojim očima da u tvojoj klimi, ima još uvijek tako lijepog cvijeća. Kod mene je vrt polu prazan, očito da si ti svoje biljčice naučila da te u tim klimatskim uvjetima lijepo slušaju. svaka ti čast, kad god prošećem uživam
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
A da se preselimo?!
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
meni je predivan onaj varijegirani vanjski hibiskus - san snova
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Predivne slikice.. Danas je Fuksija i kod nas kao na dalekom sjeveru - vjetar hladan puše nemilice!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pa Fuksija ništ mi nije jasno, kod mene u vrtu već prije 10 dana sve zbrijano mrazom, a kod tebe još uvjek za diviti se
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Na slikama pravo proljeće. Od zelenila te zaboli glava! Stvarno je gušt doći ovamo i nauživati!
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
odlično izgleda cvijeće, super podnosi niske temperature!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Danas je i kod mene osvanuo dan sa mrazom i temperaturom od -4 stupnja. Imam jos nekoliko slikica sto smo slikali pocetkom ovog tjedna, a onda je gotovo sa cvjetnom sezonom za ovu godinu. Hvala mnogo; Stefkaji, Korijenku, Lori, Kamilici, Hani, Anaidi, Smrcki, Bergenii i Zeljki23 na posjeti. Stefkaja, hvala ti za paketic, nadam se da ce stici do mene. Korijenko, laburnum je starno ponovo procvjetao, prosto da ne povjerujes, a onaj narancasti cvijet se zove tithonia, jedogodisnji. Nazalost nisam uspjela pokupiti sjeme, jer nije stiglo da sazrije. Lora, biljke su se lijepo navikle na ovu surovu klimu. Kamilca, brzo bi ti prisjelo preseljenje, jer bi ti dosadila duga, hladna i mracna zima. Hana, onaj vanjski hibi, nije uspjeo procvjetati, ako prezimi u vrtu, bit ce iduce godine raznica. ![]() Danas cu posaditi kalikantus i plumbago, sto si mi poslala. Mnogo ti hvala. Anaida, ovdje je vec odavno pocela zima i svaki dan ocekujemo snijeg. Smrcko i kod mene je danas mraz sve pofurio. Bergenia, e vise nije zeleno, uskoro ce snijeg da sve pokrije. Zeljka23, cvijece se vec naviklo na niske temperature i lose klimatske uvjete. Svima puno ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Biljke u tvom vrtu su mi jednostavno neodoljive, a trava tako čarobno zelena
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš šteta što su i kod tebe temperature pale, mogla bih u tvom vrtu uživati cjelu zimu i grijati se bojama i oblicima. No pomalo dolazi kraj, ali proljeće tek što nije.......
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ruže, crvene dalije, zelena trava, prekrasno....
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dragi moji, molim vas za pomoc! Od jucer se mucim sa stavljanjem slika, ali ne ide. Umjesto slike ostaje samo ovo, da li netko zna sta se desava? Izbrisat cu kasnije ovu poruku, morala sam staviti da pokazem u cemu je problem. Unaprijed veliko hvala! |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Draga moja sve ti je prekrasno,ali ona divna zelena travica me je oduševila,točno te mami da bosa prođeš preko nje.Šteta što će uskoro snijeg sve to prekriti!!!
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Fuksija...u tvome vrtu je uvijek božanstveno..makar si gore visoko na sjeveru...uživam pogledati tvoje slikice, ali što ti je travnjak lijep...ma ko iz kataloga!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 53> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |