hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 124> |
Korisnik | |
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() Uploaded with s">ImageShack.us jedan hibi procvao na prozoru ![]() i božičnjak cvjeta baš na vrijeme Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
slatkica 1977 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 10 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
E da, da lijepo je to, ja kad odem na more,
![]() I s nestrpljenjem očekujem svaki novi listak...
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
šetam i divim se iako je kontinent još je sve rascjetano, uživam kako reče sarajka, pa kad već spominješ Dalmaciju poz. iz danas sunčane i tople Dalmacije
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
šetkam,uživam,zaista je kod tebe rascvjetano
![]() |
|
![]() |
|
slatkica 1977 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 10 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
e pa hvala od srca, ne vjerujem ja da bi ona opstala na ovoj hladnoći vani.... u Dalmaciji vjerojatno i bi. Danas sam je unijela u kuću bit će na toplom pa ću vidjeti što će od nje biti u proljeće...
Hvala, hvala!!
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
brugmansiju slobodno prenesi iz vrta u saksiju i unesi u zatvoren prostor gdje neće smrznuti evo i ove moje su jutros na -5 objesile listove i danas ih orezujem i unosim u podrum.neznam odakle si ali kod mene brugmansija nemože prezimiti vani.pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
pomoć oko ovog cvijeta!!!
Tek sam je dobila i ostala je vani u zemlji (jer su mi tako rekli) ali sad izgleda kao žalosna vrba
![]() ![]() |
|
![]() |
|
za tikvić evo kako su izgledale roza brugmansije u sezoni cvjetanja |
|
![]() |
|
tikvić hvala na čestitkama roze truba je bila prelijepa i bogata ali već je prošla, žuta kasnije cvjeta
![]() kamelija , milice nona hvala na posjeti i za vas jedan ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Krasno cvijeće Fani!!!!
Posebno me oduševila žuta A. truba! Šta je s roznom, da li je još uvjek onako ljepa??? Sretan Kurban Bajram!! |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno ti je cvijeće
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Pridružujem se milici
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
kod tebe uvijek nešto lijepo.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
e pa dugo me nije bilo na ovoj mojoj temi. oktobar je a na mojoj terasi još uvijek ponešto cvjeta.
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us žuta brugmansija inače cvjeta kasnije ali ove godine je baš zakasnila ali zato njeni podmladci od proljetos takođe cvjetaju ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |