Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 94> |
Korisnik | |
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo za naše zagrebačko zagorske curke
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Kamenjar je već oblikovan;koja će to milina biti kad se razraste. Svaka čast i sestrama |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Moj kamenjar je poprimio konacni oblik ! Ova vrucina bas ne odgovara mojem
![]() Anabistrica i Carol , nase dvije jedinstvene sekice , priskocile su mi nesebicno u pomoc a mene su dapace tjerale sa sunca proc ! M. im je tu i tamo asistirao ali prave umjetnice bile su one ! Hvala vam , zlatne ste ! ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Slavujcica , imas pravo , usi su opsjele ruze ! Napravila sam blagu tekucinu od koprive i pospricala ih !
Maris , ova vrucina meni bas ne odgovara , imam malo problema ! Najgore je to da korov raste kao lud ! |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Lijepo rascvjetano,u povrtnjaku svega,a bit će i vočkica
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
gute,dobro su ti rekli da će čuvarkuća nakon cvjetanja odumrijeti, ali ona ostavi puno malih oko sebe tako da nećeš ni primjetiti da je nema.
ako su ti se pojavili mravi na ruži ili bilo kojoj drugoj biljci, znači da su tamo i uši. mravi se hrane smolom koju ispuštaje uši i čuvaju ih kao pastir svoje stado. uši se pojavljuju na mladim izbojima a ovo vrijeme, kada se smjenjuju kiše i sunčano vrijeme im jako odgovara. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje , nas vrtek je stvarno svaki dan sve ljepsi ali to samo zahvaljujuci vama svima , koje ste mi priskocile u pomoc , kad sam tako reci , iz vama poznatih razloga , ostala skoro bez svega ! Rado bi vas navela sve do jedne poimenicno ali imam panican strah da nebi koju zaboravila i time ju uvrijedila !
V. M. Jos jednom vam , od srca svima skupa velika hvala ! ![]() ![]() Dadinica moja , to su oni ljiljani koje mi je poslala kcerka , slikala sam ih kad sam ih dobila ! Ako nesto u tom smislu zelis trebala bih to samo znati ! I ti si prema meni bila nesebicna ! Slavujcica , znas draga da jos nikad nisam vidjela cuvarkucu u stvarnosti kako cvijeta ! Ali netko mi je rekao da ce nakon toga uginuti ! Stima to ? |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
gute, ona čuvarkuća sa kojom se nešto čudno događa će ti procvjetati.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Lijepo je ovo tvoje Zagorje zeleno!
A vrt je, vidim, fino rascvjetan!!! Ti tvoji žuti i lila ljiljani su perfektni! Oči mi na njima ostale... ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Slavujcica , imas stvarno pravo ! I ja sam primijetila da "brijeg" nije vise tako visok !
![]() Anabistrica , oduzela si mi veliku brigu , ja sam vas htjela vec pitati , dal' budete opet dosle , ti i Carol ! ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Obečavaju nam par lepih dana drugi tjedan pa nebu blata, a onda se možemo jedan dan posvetiti kamenjaru. Kaj ne?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
gute, ova kiša ti je dobro došla da se zemlja u kamenjaru slegne, tako da ti poslije neće tonuti i moći ćeš bez problema saditi biljčice
|
|
![]() |
|
Draga Slavujcica , drugacije ne mozes ! Ja sam ti cak to i sve nacrtala , ali oni imaju svoj ukus i zato su zemlju ogradili a ja sad samo cekam da ta kishurina prestane ! Danas popodne je bio opet takav pljusak , nemozes si nista napraviti ! Blato !
![]() |
|
![]() |
|
tako je gute, s muškarcima se drugačije i ne može.
veselim se tvom kamenjaru i sigurna sam da če biti pravi! ![]() |
|
![]() |
|
Draga Glikica , sigurno , bit' ce lijep ! Ovaj kamen su slagali muskarci , prepirali su se s meno da je to pretesko za mene a ja sam na kraju popustila i mislila si sam vi slazite , ja bum to tak i tak napravila po svojem !
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |