Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zagorje zeleno ....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zagorje zeleno ....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 94>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2013 u 10:32
Bravo za naše zagrebačko zagorske curke Clap  
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2013 u 00:08

Kamenjar je već oblikovan;koja će to milina biti kad se razraste. Svaka čast i sestramaClap

Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 23:43
Moj kamenjar je poprimio konacni oblik ! Ova vrucina bas ne odgovara mojem Heart-ku , jucer mi je bilo stvarno slabo .

Anabistrica i Carol , nase dvije jedinstvene sekice , priskocile su mi nesebicno u pomoc a mene su dapace tjerale sa sunca proc ! M. im je tu i tamo asistirao ali prave umjetnice bile su one !

Hvala vam , zlatne ste !

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 23:37
Slavujcica , imas pravo , usi su opsjele ruze ! Napravila sam blagu tekucinu od koprive i pospricala ih !

Maris , ova vrucina meni bas ne odgovara , imam malo problema ! Najgore je to da korov raste kao lud !
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 23:58
Lijepo rascvjetano,u povrtnjaku svega,a bit će i vočkica smile64
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 07:37
gute,dobro su ti rekli da će čuvarkuća nakon cvjetanja odumrijeti, ali ona ostavi puno malih oko sebe tako da nećeš ni primjetiti da je nema.

ako su ti se pojavili mravi na ruži ili bilo kojoj drugoj biljci, znači da su tamo i uši.
mravi se hrane smolom koju ispuštaje uši i čuvaju ih kao pastir svoje stado.
uši se pojavljuju na mladim izbojima a ovo vrijeme, kada se smjenjuju kiše i sunčano vrijeme im jako odgovara.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 00:51
Viragov "Don Juan" je procvao :

prepala sam se kad sam ugledala ove silne mrave na ruzi

veli kum da su mravi radi neceg drugog na nju dosli ali ja nigdje ne vidim usi !
Zna netko razlog ?
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 00:42
Drage moje , nas vrtek je stvarno svaki dan sve ljepsi ali to samo zahvaljujuci vama svima , koje ste mi priskocile u pomoc , kad sam tako reci , iz vama poznatih razloga , ostala skoro bez svega ! Rado bi vas navela sve do jedne poimenicno ali imam panican strah da nebi koju zaboravila i time ju uvrijedila !
                                                                                              V.              M.
Jos jednom vam , od srca svima skupa velika hvala !      smile79smile79

Dadinica moja , to su oni ljiljani koje mi je poslala kcerka , slikala sam ih kad sam ih dobila ! Ako nesto u tom smislu zelis trebala bih to samo znati ! I ti si prema meni bila nesebicna !

Slavujcica , znas draga da jos nikad nisam vidjela cuvarkucu u stvarnosti kako cvijeta ! Ali netko mi je rekao da ce nakon toga uginuti ! Stima to ?
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2013 u 20:52
gute, ona čuvarkuća sa kojom se nešto čudno događa će ti procvjetati.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2013 u 19:57
Lijepo je ovo tvoje Zagorje zeleno!
A vrt je, vidim, fino rascvjetan!!! Ti tvoji žuti i lila ljiljani su perfektni! Oči mi na njima ostale...
smile57
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2013 u 00:04
I ovo je Zagorje zeleno ! Magla se dize .......

a i ovo spada u Zagorje zeleno :  Paragleiter ga gleda iz pticje perspektive  Wink

spustio se nize , mahao nam (nisam stigla fotografirati , nazalost) okrenuo se i odletio poput ptice !

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 23:57
Gumbeki u punom cvatu

"Lieblingsblume" mojeg muza

ruza i suze

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 23:50
Ovaj ljubicasti pakujac i zuta poljupcica .......

nesto se cudno dogadja sa mojom cuvarkucom ....

mozda se tu bolje vidi .....

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 23:45
Stojim pred ovim ljiljanima i divim im se ne mogu ih se dosta nagledati :

i ako mi je i ovo lijepo

ruze su stradale od jake kise , zato svaki novi pupoljak posebno veseli

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 23:58
Slavujcica , imas stvarno pravo ! I ja sam primijetila da "brijeg" nije vise tako visok !Wink

Anabistrica , oduzela si mi veliku brigu , ja sam vas htjela vec pitati , dal' budete opet dosle ,
ti i Carol !  Heart
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 00:38
Obečavaju nam par lepih dana drugi tjedan pa nebu blata, a onda se možemo jedan dan posvetiti kamenjaru. Kaj ne?
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 23:44
gute, ova kiša ti je dobro došla da se zemlja u kamenjaru slegne, tako da ti poslije neće tonuti i moći ćeš bez problema saditi biljčice
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 23:38
Draga Slavujcica , drugacije ne mozes ! Ja sam ti cak to i sve nacrtala , ali oni imaju svoj ukus i zato su zemlju ogradili  a ja sad samo cekam da ta kishurina prestane ! Danas popodne je bio opet takav pljusak , nemozes si nista napraviti ! Blato !  

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 23:28
tako je gute, s muškarcima se drugačije i ne može.
veselim se tvom kamenjaru i sigurna sam da če biti pravi!
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 23:22
Draga Glikica , sigurno , bit' ce lijep ! Ovaj kamen su slagali muskarci , prepirali su se s meno da je to pretesko za mene a ja sam na kraju popustila i mislila si sam vi slazite , ja bum to tak i tak napravila po svojem !  Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,407 sekundi.