Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna gredica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna gredica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 85>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Status: Offline
Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2012 u 23:06
11111, sad su se i krizanteme rascvale samo ih trebam slikati.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2012 u 08:27
ana,tvoj vrt je živa romantika oduševila me slika sa astrama ispod plota
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2012 u 23:54
Dadinica, čuvaj recepte pa ti šapnem ako će mi trebati LOL
Konte, sad imaš broj pa se takve greške neće ponoviti
Andina, dalije su mi vremenski stroj koji me vraća u djetinjstvo.
Sara, znala sam da buš ih ti zamjetila
Monna, zamisli šefov pogled da mu veliš da si šetala po tuđem vrtu i gledala ruže
Aralija, srne sad stvarno imaju kaj jesti ali su se naučile na oblizeke
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2012 u 07:58
Ja ne kasnim na posao, već sam na poslu ali zato uz kavicu mogu se diviti ljepoti na zagorskom bregu u ovu krasnu i toplu jesen, a srnice možda nisu ni one krive previše je bilo sušnog perioda pa su malo zabrazdile tražeći hranu
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2012 u 07:31
toliko sam se zaljubila u ruze s prve stranice da cu gledajuci u njih jos zakasniti na posao...smile42
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2012 u 07:20
posebno mi je divna fotka s pogledom...naravno, mislim na onu na kojoj je cleoma s prelepim zagorskim bregima u pozadini...
pozdravčekSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 23:58
Kao i uvijek, kod tebe je predivno, ali dalije su mi ovaj put najljepše.
I mene je oduševio izraz "zaplotne biljke"! Smile Baš je onak - praf po domaći! Smile
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 23:09
lepe ti je na bregeku :) jesen je blagonaklona prema našim biljčicama :)
nedavno je bilo vojno hodočašće u MB i mislila sam navratiti do tebe i carol na kavičicu, ali sam prekasno skužila da ti se mogu javiti jedino preko goluba pismonoše :( nemam brojčeka pffff
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 22:34
A ja mislila da su samo moji ljiljani izgubili kalendar, kad tamo i tvoji... nadam se da nam se neće smrznuti.
Hortenzija mi je baš interesantna ovako šarena.
A srne... imam hrpu dobrih recepata...
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 21:55
O da, lijepo sam popunila gredicu. Baš me zanima kak bu izgledala kad se biljke razrastu. Nadam se da bu bila gužva LOL 
Camellia, trebam savjet. Da ošišam ukrasni lan sada ili u proljeće?
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 21:46
Pozdrav susjednom bregu.Onima koji nisu bili kod tebe teško je rječima opisati svu raskoš cvijeća,grmova i lijepog okoliša.Jesen je prekrasna u tvom vrtu.Vidim da si biljke zbrinula,a one stare još uvijek lijepo cvatu.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 21:42
bijeli ljiljani (kod nas ljiljan sv. Antuna) su niknuli. Baš me zanima hoće li cvasti iduće godine jer mi ove nisu zbog projetnog mraza
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 21:40
hortenzija završava sezonu cvatnje jesenskim bojama

a žuti stolisnik -achillea filipendulina je skroz osušen. Neću ga rezati, zgodan mi je ovakav
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 21:36
Crveni biserak je lijep sve do zime sa svojim bobicama

Cleome - mačji brk još uvijek cvate, makar skromno

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 21:35
krasne dalije, pa tebi i srne dolaze
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 21:28
Anđelkad, Blue Sky, Mari, Glikica, Belica, Sara smile79
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2012 u 06:45
...zaplotne biljke...hehehe, koji famozan izrazSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2012 u 05:35
prekrasno draga ! Dugo nisam virnula k tebi, ali sda sam imala pravu fotoreportažu što me baš razveselilo... neću ti nabarajati, zaista je lijepa jesen na tvom bregeku. Na srnice sam se morala nasmijati , budeš mi oprostila jer znam da ratuješ s njima.

A slatke muke- ma šta reći - te su zaista slatke nama cvijetoljupcima!
belica,zagreb
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2012 u 23:08
Jako lijepa jesen kod tebe, ali ovo mi je posebno:

gredica dio s astrama - Slike od članova

gredica%20dio%20s%20astrama
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2012 u 23:08
nadrapale su srne, al kad si to odlučila, pazi možda se predomisle, pa prestanu dolazit
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 85>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.