Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 85> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
11111, sad su se i krizanteme rascvale samo ih trebam slikati.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
ana,tvoj vrt je živa romantika
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Dadinica, čuvaj recepte pa ti šapnem ako će mi trebati
![]() Konte, sad imaš broj pa se takve greške neće ponoviti Andina, dalije su mi vremenski stroj koji me vraća u djetinjstvo. Sara, znala sam da buš ih ti zamjetila Monna, zamisli šefov pogled da mu veliš da si šetala po tuđem vrtu i gledala ruže Aralija, srne sad stvarno imaju kaj jesti ali su se naučile na oblizeke
|
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ja ne kasnim na posao, već sam na poslu ali zato uz kavicu mogu se diviti ljepoti na zagorskom bregu u ovu krasnu i toplu jesen, a srnice možda nisu ni one krive previše je bilo sušnog perioda pa su malo zabrazdile tražeći hranu
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
toliko sam se zaljubila u ruze s prve stranice da cu gledajuci u njih jos zakasniti na posao...
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
posebno mi je divna fotka s pogledom...naravno, mislim na onu na kojoj je cleoma s prelepim zagorskim bregima u pozadini...
pozdravček ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Kao i uvijek, kod tebe je predivno, ali dalije su mi ovaj put najljepše.
I mene je oduševio izraz "zaplotne biljke"! ![]() ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
lepe ti je na bregeku :) jesen je blagonaklona prema našim biljčicama :)
nedavno je bilo vojno hodočašće u MB i mislila sam navratiti do tebe i carol na kavičicu, ali sam prekasno skužila da ti se mogu javiti jedino preko goluba pismonoše :( nemam brojčeka pffff |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
A ja mislila da su samo moji ljiljani izgubili kalendar, kad tamo i tvoji... nadam se da nam se neće smrznuti.
Hortenzija mi je baš interesantna ovako šarena. A srne... imam hrpu dobrih recepata... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
O da, lijepo sam popunila gredicu. Baš me zanima kak bu izgledala kad se biljke razrastu. Nadam se da bu bila gužva
![]() Camellia, trebam savjet. Da ošišam ukrasni lan sada ili u proljeće?
|
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Pozdrav susjednom bregu.Onima koji nisu bili kod tebe teško je rječima opisati svu raskoš cvijeća,grmova i lijepog okoliša.Jesen je prekrasna u tvom vrtu.Vidim da si biljke zbrinula,a one stare još uvijek lijepo cvatu.
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasne dalije, pa tebi i srne dolaze
|
|
![]() |
|
Anđelkad, Blue Sky, Mari, Glikica, Belica, Sara
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...zaplotne biljke...hehehe, koji famozan izraz
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
prekrasno draga ! Dugo nisam virnula k tebi, ali sda sam imala pravu fotoreportažu što me baš razveselilo... neću ti nabarajati, zaista je lijepa jesen na tvom bregeku. Na srnice sam se morala nasmijati , budeš mi oprostila jer znam da ratuješ s njima.
A slatke muke- ma šta reći - te su zaista slatke nama cvijetoljupcima! |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Jako lijepa jesen kod tebe, ali ovo mi je posebno:
gredica dio s astrama - Slike od članova |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |