Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 184> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Šeflera ![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala Triška ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Stvarno si bila jako vrijedna...i povrtnjak i cvijeće, sve je za pet!
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
I meni se ta dalija svidjela. To mi jeprva u životu pa sam jako ponosna ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Smrcko, bole leđa, ha...........
Nije ni čudo!
Ovo je je imanje za čistu peticu!
Kad sve to samo stigneš?!
Sve pohvale i skidam kapu!
|
|
![]() |
|
Hvala na pohvali za krevetić čuvarkuća ![]() Nisam je vadila zimi da ne smrzne. Kupljena je tek ovo proljeće i jednom sam je posadila i izvadila, kad sam vidjela kako je klonula od žeđi. Sad sam joj napravila poseban krevetić i sa folijom, a dno sam ostavila otvoreno za širenje korijena. Za sad uz pomoć boca se dobro drži i nije nikako klonula, to mi ja tako drago. Bitno je da preživi ovu vrućinu i ukorijeni se do jeseni. Znam da može podnijeti niske temperature i snijeg, samo je ta žeđ bila problem. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bergi ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasno cvijeće i jako uredan vrt!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
I niho samo za tebe jedna velika
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
A na tvojoj temi ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Silvek čast mi je kad to napiše osoba koja se zalaže za totalnu ekologiju
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
smrcko, ne moraš rasađivati čempresiće jer su oni lijepi i u redu. I teže napreduju kad se često sele.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
A da nisu preblizu jedan drugoga, hoće li biti problema za širenje?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Smrcko ti si pisala da sadiš samo uz rub, pa stvarno, priznaj kolika ti je parcela
![]() Tvoj povrtnjak obara s nogu..... tu stvarno ima svega...
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Pitaš me u Shashinom dvorišću kada su mi voluharice pojele ljiljane, pa da ne začatavamo njenu temu da ti u tvojoj odgovorim, ma pojma nemam, samo su nestali poslije cvatnje, znači preko ljeta.
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Sta reci sto drugi vec nisu...
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Parcela je po papirima 320 m2, a po geodetu oko 340 m? Veličina je takva jer u našoj idiotskoj zemlji da bi oni gore došli do što više novaca prave takve parcele da nećeš moći ni materijal staviti za gradnju. A kako tek kopati temelje i di zemlju???? Jednu parcelu od 1100 kvadrata su podijelili na 3 minijaturne. Sad je jedna do pruge, moja srednja i ova do javnog puta, na kojoj će biti pitanje može li se gradti jer objekat ne može zbog oblika parcele biti udaljen od puta 6 metara. Mi imamo pristupni put koji nije javni, i nismo mogli dobiti udaljenost kuće od puta manju od 6 metara. Po rubu sadim cvijeće da bi prilikom gradnje mogla zaštititi biljke, naravno neke će se morati premještati. Negdje 1/3 terena nije pod biljkama i vrtnom kućicom, a oko 1/5 je pod građevinskim otpadom koji ćemo raščišćavati polako. I tako puno je bilo dodatnog posla i korova da bi se nešto posadilo. Zato je sada svaki zalogaj sladak. I radujemo se svakoj biljčici. A znaš ja sam ti malo razvukla sličice da budu veće i da se čino da toga ima puno. Pitaj Hoju ona je vidjela moju realnost ![]() ![]() Hvala Katica na pohvalama, gode ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Džomba. Želim i tebi da napraviš krevetić za čuvarkuće, i da ti se razmnože. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bome ti vrtekodlično napreduje i svega će biti
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |