DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 86> |
Korisnik | ||
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
WOW WOW WOW
SAmo nanesesh, samo ispuhnesh, samo ... uh...zvuchi jednostavno, a izgleda mocno!!!!! Rad ti je za desetku!!!!! A chime se zashtiti posle taj puder? Mislim kad se svako malo mota po rukama, jel to otpada ili ...? |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
|
jjaaaaaaaaaaaaaaaaakkoooooooooooooooo lipo urađeno
![]() |
||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
predivna kutija!
![]() |
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
...vidim da sam ovdje propustila pravu eksploziju prelijepih radova...
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Iskreno kutijicu nisam ničime zaštitila, jer je ne mislim stalno kako ti kažeš motati po rukama, ali prah ne otpada. On se jednostavno priljepi za boju i to je to.
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Evo jedna stara škrinjica isto rađena sa samt puderom prije jedno godinu dana, ali nisam mogla bolje uslikati, pa je boja ispala nekako ljubičasta, a u stvari je tamno crvena, pa ako nekoga interesira kako se još može upotrijebiti samt puder. Unutrašnjost kutije vam neću pokazati jer je tako istrošena da je nisam mogla baš dobro uraditi (iskreno nisam imala živaca jer bi je trebalo cijelu obljepiti kartonom, pa onda uređivati itd...) ali možda jednog dana
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
|
Inače cure hvala vam svima i šaljem vam puno, puno
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
ja sam mislila da je ljubičaste boje,e sta blicevi rade! sve u svemu predivna je!
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ti draga, ali gdje su tvoji radovi? Nešto štrajkaš u zadnje vrijeme, ili se to samo meni čini!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Definitivno si me razmazila i svaki dan jedva čekam da vidim koju si nam ljepotu pripremila. Baš volim kad nas tako razmaziš. Riješit ćeš ti unutrašnjost...u to uopće ne sumnjam...samo kad te ulovi. Bravo...
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Jedva čekam da vidim tvoje ovovikendske radove...
![]() |
||
![]() |
||
|
Sorry, ovaj vikend ništa od radova. Imam godišnjicu braka, pa onda kolači, gosti itd... Ali bit će nešto ja se nada možda preko tjedna ako stignem
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Puno ti hvala draga Lula, do sada su bile sretne i ne mogu se požaliti jako lijepe, nadam se da će i dalje biti tako
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
|
Sretna vam godisnjica
![]() |
||
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
I od mene najljepše želje uz godišnjicu braka draga Anđelka
![]() |
||
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
|
Pridružujem se čestitkama!
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
draga anđelka pridruzujem se cestitkama,sve najbolje zelim
![]() a skrinjice su preljepe,sviđa mi se jako efekt koji daje samt puder ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |