Šmrckov vrt 2010 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 71> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vidim da radovi napreduju. Brzo ćete vas dvoje pozlatiti o ovaj preostali dio, uopće ne sumnjam!
Evo i ja za vas kažem
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga šmrcko, veseli novi avatar,zamišljam tebe svu razdraganu i skakutavo oko tvog cvjetnog šarenila, uvjek vrijedna, suhozid je naj, kod tebe kamenja u obilju, a ja skupljam neke male picmoljke kako niho ima običaj reči. Divna si osoba, uvjek na pomoći ako netko zatraži savjet. Rado navraćam u tvoj vrt a evo sada sam i na kavu došla da me vidiš.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
E da Sunceeee oprosti mi senilnoj.
-Sjemenke lantane možeš posijati u drugom mjesecu. Ja sam ih prethodno nakiselila dva dana u čaj od origana i tek onda posijala i uspjelo je. Treba im duže da naklijaju i vidiš tek sada su mi dvije dale prvi cvijet. Ali trebaš paziti da sjemenke budu zrele, recimo da same otpadnu da bi imale veću klijavost. I nabolje je kad ih ptice pojedu i pokakaju u prirodi, klijavost 100%. Ali nemoj jesti i to pokušavati, jer su otrovne ![]() ![]() - Pelcere lantane možeš otkinuti i to najbolje što malđe grane i izdanke lakše se primi. Stavi u zemlju i zaljevaj po malo. Ali pelcer mora odmah u zemlju, jer je biljka iznimno osjetljiva i lako propada Ja sam dobila dva pelcera od susjede ovu godinu ljubičaste lantane. Iako je sve napravljeno kako treba, propala mi pred očima da ništa nisam mogla napraviti ![]() A u podrumu možeš pokušati držati, ali paziti da nisu preniske temperature, što je više svjetlosti opstanak je možda bolji. Mada sam vidjela da ljudima prije preživi nekada u manje svjetlosti nego kad nalistava u više svjetlosti i onda sve propadne. Desit će se što se desi, meni je pola biljaka zimus propalo. To je tako, zbrajamo ranjene. Za trubu ( ako mislimo na istu biljku ono sa žutim velikim zvonima) ti ja ne zmam puno. Potraži po vrtovima tko je ima te pitaj, da ja ne lupetam a nemam iskustvo. ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala vam na posjeti mog vrta i što pratite borbu sa nedaćama na mom terenu, svima velika
![]() ![]() Treba nam podrška da ne odustanemo ![]() E Smile jedino avtar i frizuru mogu promjeniti kad hoću, mada frizuru ne često ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Malo sam pregledavala tvoju staru temu, budući da sm nova na forumu volim pogledati sve od početka do kraja jer tako najbolje upoznaš nečiji vrt, kako je nastao, kako se mjenjao,a ti draga moja prošla Tantalove muke sa svim onim korjenjem, kamenjem, ravnanjem a u tebi još uvjek duhovitost i volja. Uistinu si pono napravila, sve što je napravljeno super je. Cvijeće ti dobro uspjeva, a vidim i povrće.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Sunceeee,za trublju probaj pitati Bromi u malom bilogorskom vrtu,znam da ih ona ima!
šmrcko sve ti je
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Zaista si vrijedna smrcko!
Tek što nešto urediš podmah kreneš dalje......nema ti kraja! Svaka čast!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kako dugo misliš piti tu kavicu,ajde malo novih slikica
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Smrcko ja malo ponovo virila šta ima kod tebe,a ono puno lijepih stvari za pogledat,zaista si vrijedna,a frizura ti je ok tek da vidiš moju ,kao
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Smrckice sve ti je lijepo
![]() Hvala na savjetima za lantane
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Prvo da odgovorim Sarajki. I da znaš da šišat znam i trajnu znam dati. ![]() To ti je kao šišanje trave, pa i jednostavnije manja površina ![]() Šišam od 15-ste godine. Rezultati šišanja su bili različiti ![]() ![]() Najgore je bilo kad sam rođaku kovrdžave kose previše skratila kosu. Čula sam kad se pogledao u ogledalo da će me ošišati i bilo je sljedeću sekundu ![]() ![]() ![]() I inače žrtvi ne dam da se gleda u ogledalo u toku šišanja ![]() E Ančice drago mi je da sam od pomoći ![]() Joj Kaktusček, bit će slikica ali sam kao krepan mačak ( životoljubci samo sam umorna) pa ništ ne stignem. San mi je da se naspavam ![]() Smail hvališka ![]() ![]() Anastazija , Bergi hvala ![]() Hvala vam što ste popili kavicu u mom vrtu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo me iz vrta danas je bilo par udarničkih sati, ali to samo 3-4 sata smo radili. Uvijek kasnim u vrt
![]() ![]() Na terenu samo što nije pao snijeg , pohladno je ![]() Prvo ljepotice. ![]() |
|
![]() |
|
Gornja slika je naopačke
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jako žuta kadifica, ali neće mi dati sjeme jer će je vjerojatno mraz stući
![]() Kiwi mi je hladnoća zbrijala do gola. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gaura je u cvatu kad je već kraj sezone
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Obvog dijela vrta se prepadnem
![]() ![]() Zato me ovo obraduje. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
NAš suhozid
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Popunjava se biljkama
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 71> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |