Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Šmrckov vrt 2010
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Šmrckov vrt 2010

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 71>
Korisnik
Poruka
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 12:43
Vidim da radovi napreduju. Brzo ćete vas dvoje pozlatiti o ovaj preostali dio, uopće ne sumnjam!
Evo i ja za vas kažem
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 14:29
Draga šmrcko, veseli novi avatar,zamišljam tebe svu razdraganu i skakutavo oko  tvog cvjetnog šarenila, uvjek vrijedna, suhozid je naj, kod tebe kamenja u obilju, a ja skupljam neke male picmoljke kako niho ima običaj reči. Divna si osoba, uvjek na pomoći ako netko zatraži savjet. Rado navraćam u tvoj vrt a evo sada sam i na kavu došla da me vidiš.smile219
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 23:03
E da Sunceeee oprosti mi senilnoj.

-Sjemenke lantane možeš posijati u drugom mjesecu. Ja sam ih prethodno nakiselila dva dana u čaj od origana i tek onda posijala i uspjelo je. Treba im duže da naklijaju i vidiš tek sada su mi dvije dale prvi cvijet. Ali trebaš paziti da sjemenke budu zrele, recimo da same otpadnu da bi imale veću klijavost.
I nabolje je kad ih ptice pojedu i pokakaju u prirodi, klijavost 100%. Ali nemoj jesti i to pokušavati, jer su otrovneWinkLOL

- Pelcere lantane možeš otkinuti i to najbolje što malđe grane i izdanke lakše se primi. Stavi u zemlju i zaljevaj po malo. Ali pelcer mora odmah u zemlju, jer je biljka iznimno osjetljiva i lako propada
Ja sam dobila dva pelcera od susjede ovu godinu ljubičaste lantane. Iako je sve napravljeno kako treba, propala mi pred očima da ništa nisam mogla napravitiCry

A u podrumu možeš pokušati držati, ali paziti da nisu preniske temperature, što je više svjetlosti opstanak je možda bolji. Mada sam vidjela da ljudima prije preživi nekada u manje svjetlosti nego kad nalistava u više svjetlosti i onda sve propadne. Desit će se što se desi, meni je pola biljaka zimus propalo. To je tako, zbrajamo ranjene.

Za trubu ( ako mislimo na istu biljku ono sa žutim velikim zvonima) ti ja ne zmam puno. Potraži po vrtovima tko je ima te pitaj, da ja ne lupetam a nemam iskustvo.Embarrassed
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 23:10
Hvala vam na posjeti mog vrta i što pratite borbu sa nedaćama na mom terenu, svima velika smile79. Osjećam se nekada kao da se borim protiv zmajeva tj kao da mačujem nešto ali sa krampomLOL .
Treba nam podrška da ne odustanemosmiley5541.gif

E Smile jedino avtar i frizuru mogu promjeniti kad hoću, mada frizuru ne čestoLOL. A da sa promjenom nitkome ne štetim, možda malo neke živciramHugHeart.  Danas je pao novi frizsmilie_girl_069.gifsmilie_girl_092.gif
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 11:01
Malo sam pregledavala tvoju staru temu, budući da sm nova na forumu volim pogledati sve od početka do kraja jer tako najbolje upoznaš nečiji vrt, kako je nastao, kako se mjenjao,a ti draga moja prošla Tantalove muke sa svim onim korjenjem, kamenjem, ravnanjem a u tebi još uvjek duhovitost i volja. Uistinu si pono napravila, sve što je napravljeno super je. Cvijeće ti dobro uspjeva, a vidim i povrće.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 19:52
Sunceeee,za trublju probaj pitati Bromi u malom bilogorskom vrtu,znam da ih ona ima!
šmrcko sve ti je Thumbs%20Up.
smile55              smile78
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 20:08
Zaista si vrijedna smrcko!
Tek što nešto urediš podmah kreneš dalje......nema ti kraja! Svaka čast!

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 21:07
Kako dugo misliš piti tu kavicu,ajde malo novih slikicaWink,frizurica za 5
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 21:39
Smrcko ja malo ponovo virila šta ima kod tebe,a ono puno lijepih stvari za pogledat,zaista si vrijedna,a frizura ti je ok tek da vidiš moju ,kao Winkda je petardu neko stavio na moju kosu,moraču u red kod tebe i za pojedine cvječkice i za frizuru
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 21:41
Smrckice sve ti je lijepo Clap

Hvala na savjetima za lantane Thumbs%20Up
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 00:18
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

Smrcko ja malo ponovo virila šta ima kod tebe,a ono puno lijepih stvari za pogledat,zaista si vrijedna,a frizura ti je ok tek da vidiš moju ,kao Winkda je petardu neko stavio na moju kosu,moraču u red kod tebe i za pojedine cvječkice i za frizuru

Prvo da odgovorim Sarajki. I da znaš da šišat znam i trajnu znam dati.smilie_girl_052.gif
To ti je kao šišanje trave, pa i jednostavnije manja površinaLOL
Šišam od 15-ste godine. Rezultati šišanja su bili različitiLOLLOL.
Najgore je bilo kad sam rođaku kovrdžave kose previše skratila kosu. Čula sam kad se pogledao u ogledalo da će me ošišati i bilo je sljedeću sekundusmilie_girl_127.gif.Zbrisala sam, ošišao bi me svezanuLOLLOL
I inače žrtvi ne dam da se gleda u ogledalo u toku šišanjasmilie_girl_079.gif

E Ančice drago mi je da sam od pomoćiHug

Joj Kaktusček, bit će slikica ali sam kao krepan mačak ( životoljubci samo sam umorna) pa ništ ne stignem. San mi je da se naspavamCry

Smail hvališkasmiley2543.gif. Još me čeka muka od Tanatalića, ima tu još korijenja kao ono sa početka. Kupili smo susjedni teren koji je veći od prvog i takođe pun korova. Duhoviti moramo biti, i onako se ništa promjeniti ne može sem nas samih. Najveće bogatstvo je smjeh i okružit se dobrim ljudima ako je moguće( odmah manje glavobolja i vrtoglavicaWink)

Anastazija , Bergi hvala Hug

Hvala vam što ste popili kavicu u mom vrtusmile72smile142

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 23:08
Evo me  iz vrta danas je bilo par udarničkih sati, ali to samo 3-4 sata smo radili. Uvijek kasnim u vrtCry, treba otvoriti oči prije 12 s obzirom da se dižem svaki dan u 4.25.

Na terenu samo što nije pao snijeg , pohladno jeConfused

Prvo ljepotice.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 23:10
Gornja slika je naopačke, i greškom stara. Evo nove.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 23:10

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 23:12
Jako žuta kadifica, ali neće mi dati sjeme jer će je vjerojatno mraz stućiUnhappy
Kiwi mi je hladnoća zbrijala do gola.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 23:14
Gaura je u cvatu kad je već kraj sezoneUnhappy

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 23:16
Obvog dijela vrta se prepadnem

Zato me ovo obraduje.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 23:17
NAš suhozid

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 23:18

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 23:19
Popunjava se biljkama

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 71>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.