Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 120> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mari,
![]() Danas sam kod mame bila "čistačica", pa sam na "kraju smjene" poslikala par slikica... ...Orahove daske mi kvare cvjetnu idilu, al ...ovu cvjetnu idilu satkanu u ogradu je teško pokvariti.... vrtni hibići.... ![]() ![]() ![]() ![]() ...gospodin limun...nečem ga ureći, no nikad nije bil tak lepi ... ![]() ![]() weigeli je očito pasalo šišanje...opet cvate... ![]() ...žuti ostić...jako divlja...pozitivno.... ![]() ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasni vrtni hibići, a tek limun
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
moon, baš mi je žal kaj je na tom djelu dvorišta trenutno nered!
Kroz godinu opet bude lijep, a hibići budu u prvom planu...da i daske od oraha budu u prvom planu, al u komadu nekog namještaja... ![]() Hvala na društvu!!! ...danas mi je procval najnoviji pripadnik mojeg cvjetnog plemena.... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kaže se šećer na kraju, da za danas a puno ti imaš tih"šećera" i slatkiša u tvome vrtu....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Prekrasni hibići!
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lovro prekrasni su ti vrtni hibiji, a ovaj najnoviji močvarni je super....Oduševila me je ona tvoja crvena čupava ljepotica, baš je posebna...
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Potpisujem Milicu!
Lovro
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
baš mi je drago da ti je uspio novi hibić
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Predivan močvarko!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijpi špalir vrtnih hibiskusa ima tvoja mama!
roza močvarko ti je prelijep, i ja moga rozog čekam, nadam se da će biti takav! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
...slatkiši...šećeri....ima toga...zamislite sve "naše slatkiše" na jednom mjestu....koji bi to botanički vrt bio...
Milice, alad, jagoda, MiraK, bebolina, Mari, tikvić, antonija....svima velika pusa!!! Antonija, ja se nadam da tvoj ne bude ko moj... ![]() ...ovo je moj novi alat... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
..sad vidim fali lopata...valjda je Lovro već "radil" nekaj...
|
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
tvoj mali pomagač ima već svoj alat, bravo!!!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Možda je sakril lopatu da ne mora štihati
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Lijep cvijet Lovro !
![]() I hibić je pravi
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Dobro jutro i sretan imendan Lovri
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
LOvrek sve pohvale za vrtek
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Malom Lovri uz čestitke za imendan šaljem veeeliku
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |