Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 79> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
predivan tanjur! |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Izgleda da svi pozivamo proljeće sa svojim radovima koje nikako da dođe. Pravi proljetni tanju sa bogatim buketom šafrana. Nadam se da će nam se proljeće konačno umilostiti.
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Predivan je ,tako nježan,pogodila si i motiv i podlogu,jako je lijepo! |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
kako divan proljetni tanjur i kako se boja zrakasto širi, ma baš je pravi veseli proljetni.
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Sviđa mi se ovaj tanjur jaaaakooooo!
Lip mi je ovaj buket, pa onda ovi mali detaljčići koje si stavila okolo-sve ukusno, nije prazno, a nije ni pretjerano...taman! Posebno mi se svidila ova podloga koju si tako napravila da izgleda kao zrake neke ljubičastog sunca koje se šire od sredine prema rubovima ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
dugo me nije bilo tu a kod tebe hrpa predivnih radova |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ma kako si samo uspjela tako dobro napraviti podlogu......krasan tanjur gogs
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Prekrasan tanjuru,prelijepe boje .Jedan rad ,dovoljno i predivno
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
prekrasan tanjur, podloga fenomenalna!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Hvala na pohvalama, sad ću morati ipak nešto raditi (ako ne zbog sebe onda zbog vas jer mi dajete vjetar u krila). Ljubim Vas
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...taman tako prodiru sunčeve zrake kroz krošnje drveća u maksimirskoj šumi i padaju na livade prepune šafrana.... prekrasan, prekrasan, prekrasan tanjur
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
malo točkica ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
i sve zajedno ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
tanjir ti je bozanstven a kutijice ko med,osvjezenje na forumu.cestitam
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
slazem se sa saritom,tanjr je pravo osvjezenje,kutije su perkrasne,u ljepim veselim bojama. odlično gogs!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
krasne kutijice, još neviđen motiv na njima, super!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Hm...točice tamo, točkice 'vamo....neobično, i baš pravo osvježenje!!!!
A što volim neobičnoooo!!!!! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Joj kako ja volim vesele točkice. Ma gdje si uspjela iskopati ovako vesele salvetice?!?
![]() Lijepa i precizna izrada. Sviđa mi se! ![]() |
|
![]() |
|
drage moje tete-salvete , hvala na pohvalama i drago mi je da vam se kutijice - točkice sviđaju. Salvete sam izvadila iz "naftalina". Čekalo se 30-ak i kusur godina da ipak nečemu posluže a kad sam ih prestala sakupljati rekla sam sama sebi da ću ih staviti uz svadbene tanjure. Kako mi ih je ipak bilo žao ( a tko je još vidio da na svadbi svaki gost ima drugačiju salvetu i to još jednoslojnu -šta s njom obrisati?) ostale su spremljene i prije desetak godina one najljepše su poklonjena nećakinjama koje su ih negdje zagubile (nisu znale koju vrijednost će jednog dana imati). E sad pokušavam ipak nešto napraviti s tim ostatkom manje lijepih. Mislim da mi je ovo s točkama uspjelo jer i ja sam zadovoljna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |