dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 119> |
Korisnik | |
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
draga baš mi je drago da si nam se vratila i usput dovela i svoju sestru na ovaj divni forum.čekam te u merkuru na kafici samo javi kad.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Fany e sad mi je srce na mjestu hvala na cvijetićima već sam
![]() Magnolija ćim se malo rašćisti od gostiju i snijega eto me na ![]() gioiaa i tebi velika pusa ![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Stigla si nam Sarajka,super biće slika.Hvala što si nam dovela i sestru.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
e evo napokon sam uspjela da prebacim nešto slikica,kao prvo prizor koji me je dočekao snijeg,snijeg
![]() |
|
![]() |
|
i naravno novitet u vrtu koji je M.M. pravio dok sam ja šetkala,nije uspio sve završiti jer je snijeg počeo padati
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
i još snijega i ako znam da ga i kod vas ima
![]() |
|
![]() |
|
sad malo noviteta koje sam uspjela prošvercovat,ma jednostavno sam morala nešto ponijeti od cvječkica koju sjemenku i pokoji pelcerčić
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
baš lijepo, kod mene nema
![]() |
|
![]() |
|
narcissus-bulbocodium cousnicuus
![]() |
|
![]() |
|
i ove tikvice
![]() |
|
![]() |
|
hoya kerri-lucky heart
![]() |
|
![]() |
|
zatim pelcer od hylocereus undatus kaktus koji cvjeta po noći
![]() |
|
![]() |
|
još jedan kaktusić naravno pelcer
![]() |
|
![]() |
|
i naravno tri četiri pelcera biljkica koje su mi se svidjele ako se prime
![]() |
|
![]() |
|
Još mi se svašta dopalo ali sam bila bez auta tako ograničena,no biće prilika,slikice iz vrta kaktusa i grada Kopra ću staviti naknadno
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Dok gledam ovaj svoj sada zapušteni vrt baš nešto mislim kako bi i meni dobro došao neki vrijedni suprug
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |