Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 96> |
Korisnik | |
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Hana, one mjenjaju boju tjekom godine, ja imam crvene koje su stalno crvene, samo mjenjaju nijanse ...
|
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
hvala natalija, nisam znala
mislila sam da pocrvene od sunca, imam jednu crassulu ovatu koja na suncu pocrveni! |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
hana i ja imam čuvarkuću koja zimi bude bordo crvena, a kako idu topliji dani mjenja boju u zelenu...
mislim da one reagiraju na hladnoću - pocrvene, a ne na sunce i toplinu, bar je takav slučaj sa mojim biljkama tako mi je i sa onim "crvenim" sedumom - aurora, koji je sada skroz zelen, sa aeoniumom... |
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
ja sam na proljeće kupila jednu i tada je bila crvena, postupno je davala mlade i sve su zelene, samo su im donji listovi crvenkasti, zna li netko zašto? sada se sprema cvjetati.
stoji na suncu na balkonu
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Kamenjar, posude su odlicne! Pinus cvjetici su medeni i kod mene ih je puno, postavim i ja koju ..i da nazalost umiru kad odcvjetaju a ja imam dvije koje mi nisu pustile bebe i sada ce uvenuti, pa ih gubim :(( zato pri kupnji uvijek gledajte da uzmete ozetu sa mladima ....
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Pa ovo je stvarno jako neobicno i lepo a i fotka je za 5!!!
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
nemoj se radovat da ti procvjeta čuvarkuća kikach jer poslje toga umire..neka njih i bez cvijeta...hvala vam za pohvale mojim teglicama ,moj dragi nije imo izbora ,kad je vidio da iznosim iz kuće suđe veli da on meni napravi to jer će inače ostat bez suđa |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Maso posuda + čuvarkuće za pet
Pinus slika cvijeta za pet Kamenjar koje posude kaktusi sukulenti čuvarkuće sve za pet super super (jedan za muža-nije da hvalim ali je li iz Bosne ili nije) Kikach lijepe su. Bit će ih još! |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
kamenjar prekrasne su. Prekrasna mi je i ona na panju, čak i najljepša! A još ljepše ono sto je u njoj
![]() Pinus, cvijet je predivan. Malo me podsjeca na Isusovu krunicu. Jedva cekam kad ce moja procvjetat..
|
|
![]() |
|
Tegle su za 5, savršene su već sada ! Bravo!
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
evo zaposlila sam muža da mi pravi teglice za čuvarkuće,ovo su početničke dok par napravi bit će pa savršene ![]() |
|
![]() |
|
kikach čuvarkuće su ti super,još kad se ta nova raraste kao ove bit će super
|
|
![]() |
|
maso
![]() pinus ,koji cvijet
![]() eto ja sam danas dijagnosticirala bolest,al ne niti jedne biljke ,nego moju..bolest se zove ovisnost o sukulentima ...ma ko nebi obolio gledajuće ovu ljepotu
![]() |
|
![]() |
|
Maso, ponovno kombinacija za 5! . . Čuvarkuće u ovim tvojim teglama baš dobro izgledaju.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |