Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bergenijino cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bergenijino cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 67>
Korisnik
Poruka
nera View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 159
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 22:20
prekrasno.
Life is like box of chocolate...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
stephanotis View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 569
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stephanotis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2008 u 11:40
Draga Bergenija i Vera, kamenjari su vam predivni. Pošto ja imam balkon, mogu samo sliniti nad vašim divotama... BRAVO.smile70smile55
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2008 u 22:17
Cure pa moram ponovo reću prekrasno.smile71
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2008 u 22:26

evo konačno i mog mini kamenjara

Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2008 u 22:32
Nemogu vjerovati da sam uspjela poslati sliku.shasha mnogo ,mnogo ti hvala na pomoći.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 22:22
Evo me, I'am back.
Čestitke pravim  forumašima koji  svakodnevno stignu pogledati i sudjelovati u svom "najboljem" forumu cvijeća! Ja sam nešto sporija i ne stižem sve to!.
No, kod mene je sve u cvatu i uživam u svom malom "raju cvijeća"
To najbolje dokazuje ova sličica- spoj saponarie i cerastiuma;
... ili ovaj spoj gypsophile i saponarie;
...irisi su u punom cvatu;
...kao i ovi karanfilići (a tek kako lijepo mirišu);
...armeria iliti babina svila cvate zapletena sedumom. Ne da se - bravo!
... krvavac diže visoko svoje glavice;
...smokva odavno presušila, a meni se smilila Cry i nisam dala da je izvade. Sada služi kao ukras i držač cvijeća.
Priznat ćete da joj ova nova uloga odlično pristaje;
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 22:38
odlićna nova uloga za staru smokvu a i ostalo je prekrasno  Smile
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 22:51
smile141 Bergenia, stvarno je prekrasno, a ideja za držač je smile227
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 22:53
Bravo! Baš si lijepo okitila drvce!
Na vrh
ANIKA View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 131
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANIKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 08:47
prekrasan ti je kamenjar a tek smokva !
anika
Na vrh
stephanotis View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 569
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stephanotis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 09:08
Sve je skupa tooooooooooooooliko divno da nemam teksta. Vidi se da uloženo puno vremena, truda i LJUBAVI.
Slike su preprepredivnesmile186
Ja sam dijete sreće
Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 787
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 18:39
Jako lijepo, vjerujem da uživaš !smile120
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 20:11
Hvala vam, drago mi je da vam se sviđa.
Danas je kod napokon bilo sunčano. Uzela sam fotić i poslikala zvončike koje su sada prekrasne.
Ljubičaste;

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 20:13
I bijele u kombinaciji sa ljubičastim;
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 21:00
Što mi uradi sa slikicama zvončike, predivna mi je, a nikako da si je nabavim!
 Nadam se da ću naći neku na Flora artu u srijedu.Wink
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 22:57
Baš htjela reči da je zvončika koju sam imala gecrknula i da se nadam da je Andrei opstala, a kad tamo - šmrc- ni tebi niš od nje!
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2008 u 16:35
Ne znam curke zašto imate problema sa zvončikama, kod mene rastu k'o korov i šire se velikom brzinom.
Posebno ova bijela cijeli kamenjar mi prekrila.
Dođite kod mene u Istru i evo vam zvončika koliko želite!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2008 u 22:30
bergenija, zvončići su super, a plavo bijela kombinacija uvijek me oduševi, ali ja ne bih bila ja kad ne bi primjetila predivne irise i još ljepši zid iza njih.
smile79za Istru.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2008 u 10:15
Bergenia,ja sam jedne godine kupila te zvončike.Sad baš cvatu i ok se drže no samo ok.Gdje su tvoji posađeni,izgleda da ovom mom ne odgovara mjesto.Cvate on no mislim da se  baš i ne širi previše.Da ga stavim na cjelodnevno sunce(sad ima sunca samo popodne)?
Naravno da ti je cvijeće fenomenalnosmile78
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2008 u 13:33

smile94Bergenia, kamenjar, irisi, zvoncici, "drzac" saksija, sve... savrseno, ali sam "otkinula" na prvu sliku iz posta od 20.svibnja. Kao iz nekog cvetnog kataloga ili casopisa! Nemam rec dovoljno lepu za to! 

Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 67>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,201 sekundi.