frida - početnički vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 24> |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo da vas upoznam i s vrtom moje sveki, ali u kom i ja imam prste...vrt je u ZD pa mi je dostupniji nego onaj na otoku kojeg smatram samo svojim...
radost - božur propupao..jesenas posađen ( hvala shasha) ![]() i još nešto od shashe lijepo napreduje..crni i crveni ribiz, ali ne znam još koji je koji ![]() ![]() magnolija koja je preživila, ali nije cvjetala ove godine, valjda je još beba ( hvala Vepre) ![]() maćuhice još cvjetaju ![]() u ovom malom cvjetnjaku ![]() u povrtnjaku cikorija jednostavno poludila ![]() jagode ![]() nikao je špinat i blitva...posađeni su fazoleti, ali te sličice kad naraste... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
krasnih biljcica i kod tebe,i kod sveki ti,divota
![]() ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Kad nakon desetak dana dođeš u vrt vide se promjene...ali je MD morao pokositi opet da bi se bilje vidjelo...evo jednog pogleda na vrt na koji sam već sad ponosna ( s obzirom kako je to bilo prazno kad sam ga zatekla)
![]() evo i detalja...vrtić pod mandarinom ![]() đurđice su tu, a dio je ostao u gradu u tegli ( što ću kad se teško odvajam od cvijeća) ![]() ![]() pa vrtić pod narančom ( koji je bio uvijek u hladu i bez sunca jer su lovori zaklanjali, ali sad smo ih porezali pa cu se više posvetiti ovom vrtiću) ![]() tu su mjesto našle kale ![]() dio kala je također u gradu u pitaru ![]() puno toga posijanog je niklo, ali su još male biljčice, prepoznajem pakujac ![]() andrein lupinus ( ali i digitalis) je posađen i super se adaptirao ![]() jedna od tri preživjele ruže pupa ![]() pupa i mala hortenzija ![]() bazga koju nisam stigla posaditi izvan sela procvjetala u tegli ![]() opet nešto andreino...asteri se šire ![]() ponešto i rasađujem ![]() uz more cvjeta puzavac ![]() i privlači bumbare ![]() dvije male biljčice buhača cvjetaju ![]() ![]() iz šetnje sam donijela malo kadulje i smilja... ![]() |
|
![]() |
|
pokušavam napravit i jedan kamenjarčić, ali sam stigla samo započeti
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Koja ljepota još plaža samo takva
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
KOji pogled na more ,aaaaaaa.....
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Baš mi drago za biljkice da su se lako adaptirale na more, vjeruj da bi i ja!!!
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
uh baš je lijepo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
evo mene u tvome vrtu, lijepo je jako puno razlićitih biljkica- nasmijala sam se na bazgu to kod mene raste kao draća a ti je uzgajaš.
zavidim ti na klimi, iako ne znam kako stojite sa vodom jer je to tamo obićno problem, sviđa mi se u tvom vrtu prošetaću opet ![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
e sa kužim, mimoza ti je tu negdje - kuća kraj mora!!
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja sam odabrala ove dvije kao favorite.
Sve je lijepo, vjerujem da je teško održati kad niste stalno tamo, al' ove uz more.....
![]() |
|
![]() |
|
Vikend opet proveden na otoku, ali je nedjelja bila kišna
![]() ljiljani su u punom cvatu ![]() ![]() ![]() malena hotenzija procvjetala i glavica joj tako teška da se objesila pa sam je morala malo poduprijeti...boja je gotovo bijela... ![]() ima ona i društvo ![]() grmić burgmasija se lijepo šepiri ![]() ukrasni duhan je procvjetao ( a uopće nisam znala što je to niklo) ![]() i neke boje đirana ![]() ![]() ...i još sam nešto novo otkrila, a to je gnijezdo kosa u ukrasnoj lozici na skalinama...nisam ga uspjela slikati jer je dobro ušuškano, a kosica je sjedila u gnijezdu i nisam je htjela uznemiriti...bas me obradovalo to gnijezdo... |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ovaj ukrasni duhan je stvarno zanimljiv, ima jako neobične duge cvjetove
![]() |
|
![]() |
|
da, bas je zanimljiv..stvarno ne znam kako se sjeme tu našlo...
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ljiljani i puzavac su me odusevili
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Evo i mene u tvom vrtu, po prvi put,i mogu ti reći da si od početnika već daleko otišla. Pa tu nema čega nema.a sve tako lijepo uspijeva i pored suše i vrućina.Ona bazga i hortenzija št o ti cvjetaju u saksiji su super.za ljiljane ,puzavce i ostalo inemam riječi.
![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
E pa Frida lijepo si ti to sebi uredila,sve je divno,sviđa mi se hortenzija ,a ono iza nje mi se učinila kao engleska pelargonija ali onda sam vidjela da nije o njoj riječ.Gdje su njezine sličice?
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ljiljani su fenomenalni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
cviječe prekrasno svo ali ljiljani su ipak moj favorit
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Unatoč orkanskom jugu ovog vikenda ja sam uspjela otići na otok i najvažnije , vratiti se s njega na posao u ponedjeljak...ma ne bih izdržala da ne vidim vrt dok je još lijepo zelen...kad nastupe vrućine bojim se da ga neću moći održati takvim iako je MD pripremio bačve za skupljanje vode sa seoske gusterne da bih mogla zalijevati vrt..ma bas je drag,
![]() ovu ružu sam jesenas kupila u Kauflandum, moram priznati s neš puno vjere ![]() a sad je ovakva ![]() kamenjarka je procvjetala ( ne znam kako se zove, ali ima je negdje na forumu) ![]() kamenita trava ![]() duhan još uvijek cvjeta ![]() kultivirano smilje također cvjeta ![]() ..i ovdje imam ovaj puzavac ![]() asparagus se primio i razbujao.. ![]() frezije su među lavandom ![]() neuništivi điran u malom vrtu ispod naranče ![]() bit će i kruškica ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |