|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 113> |
Korisnik | |
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
Usred ljeta, malo anđela
![]() Narudžba je narudžba, kaj ne? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
Baš je lijepo vidjeti te kak se veseliš ko mala curica ![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() |
Aj, ti nama to lijepo na oči!!!!
![]() P.S. Tak sam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Ma radim ja punom parom....znaš ono...iman puno lipih stvari al nesmim reč ![]() ![]() Bit će...bit će....uskoro ![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() |
hej, nisi više na godišnjem, gdje su radovi? dosta si odmarala!!! do kad ti misliš nas držati u isčekivanju?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Hvala Primavera, Malena, Mnatasa, Lula na dobrodošlici ![]() Da, vratila sam se puna " morskih " dojmova...te prštim od inspiracija ![]() Nadam se da ću uskoro nešto od svega toga i realizirati ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() |
dobrodošla natrag majstorice
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() |
jedva čekamo da vidimo...nedostajala si nam...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() |
hippy, dobrodošla nam nazad
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Hvala ti Karmen....evo ja se vratila sa prvog dijela godišnjeg..i mogu ti reći da su slikice bile tek uvertira ![]() MOre je zaista neiscrpna inspiracija ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
Ove morske slike su prelijepe i u očekivanju ljepšeg vremena. Ah more, ah godišnji odmor
|
|
![]() |
|
![]() |
Hvala majstorice ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
o vjerujem draga da jesu ![]() ![]() ![]() i ja obožavam more i morske pejsaže ![]() bit će toga još....upravo radim na nečem sasvim novom.....mislim da će se većini sviđati ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() |
slike su prelijepe! znaš da su mi dragi morski motivi
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Drago mi je da me pratiš ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Memorirano ![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() |
Odlično ti ide slikanje,probaj neku sliku sa suncokretima,mislim da bi ti odlično ispala.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
Pratim te, pratim, samo ne stignem komentirati
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |