Podranea-Pandorea |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 19> |
Korisnik | ||
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
Upravo tako,a korijenčič dužine oko 1 cm. Samo je posađena u pitar,zapravo 2 su pustile korijen i obe su posađene u pitar a 3 su na čekanju u vodi ali i one samo što nisu pustile korjenčić.Dvije čak i rastu u vodi ![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
anđelkad bravo majstorice ![]() znači grana je bila u vodi do prve žilice i odmah si je stavila u vrt? stvarno to tebi ide od ruke ![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
![]() |
||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
cure moje drage, evo je provirila vani za 24 dana otkako je ubrana grančica
![]() Uploaded with ImageShack.us |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
otkada sam vidjela natalijinu veličanstvenu pandoreu uživo zaintrigirala me ova čudesno lijepa biljkica utoliko da sam počela učiti o njoj i pratiti temu...ne mogu da ne izrazim divljenje i za pandoreu štefice.n koja ima divne krupne cvjetove i formirana je u lijepi oblik za teglu, kao i one od moon...moram priznati da i ja s nestrpljenjem očekujem vidjeti štefičinu bijelu...bravo curke
![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
|
He,he, sad ce se ova tema poceti puniti slikama podranee...Moja je sva u pupu bila proslog vikenda, ovog ne idem k njoj, a slijedeceg ocekujem boooooom od cvatnje, osim ako ne strada od suse, sto je vrlo realna mogucnost poznavajuci moga supruga.
ciao, NIna
|
||
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Svaka je lijepa na svoj način....
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
Moja damica
|
||
![]() |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() ![]() Ima ih u rasadniku Dives u Labinu
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
![]() |
||
|
Naravno samo mi reci koliko dugo je ostavim u vodi?
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
anđo
![]() a kad naraste biti će kao mama ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Bigmnonia kontesa Sara neka pod.....? ma nije ni bitno,bitno je da je pustila korijenčić-ubrana 8.9.stvljena u teglicu vode i to je sve prije4-5 dana pustila korijenčić
![]() Uploaded with ImageShack.us |
||
![]() |
||
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
![]() |
||
|
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
prekrasna je ! Onakvu s neta samo možemo sanjati
![]() Štefica ja ti držim fige da i bude bijela, mada je meni ova roza gore prelijepa. |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
|
nbjelovu, ma slabo raste ta mala p.jasminoides cini mi se, mislim da im nisam jos pogodila dobru zemlju. morat cu malo potrazit po netu kakvu zemlju imaju tamo u australiji, njihovoj domovini, da bar imam neku smjernicu. ova druga je bolja al isto nekako mi se cinilo da ce bolje rast.
pandorea pandorana, jos poznata kao Wonga vine: ima crvena ![]() i bijela pa do zuckasta: ![]() |
||
velika gorica
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |