Cvijetni kutak malog srca !!! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345 |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Malo srce, jako lijepo sve to skupa izgleda, šogor je imao ideju a ti zlatnom rukom nastavljaš brinuti o dvorištu... |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
baš lijepo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
malosrce ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
ma, to je početku moj šogor nekaj sadil, al njega tu nema,
pa ja sve skupa preuzela... (nova gazdarica)
![]() al sa vremenom bi ih trebala premjestiti, barem neke biljke, jer su malo preveć narasle,
![]() i bojim se da jedna drugu ne guši....
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Biljke su baš lijepo raspoređene.
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Savršeno!!!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() Mislim da nema smisla nadovezivati se na šefi i skitnicu... sve su rekli. A i ovako zeleno je jako ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
bit će super kad se zašereni iako i ovako zeleno ima svoju draž
![]() onaj dio gdje je borić je savršen
|
|
![]() |
|
malosrce ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
bit će neke kombinacije i na njemu....
jel mi ruže baš i nisu bujne preveć....
al iz kod ulaza će biti cvjetičića.....
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
a travnjak će biti sve manji i manji i manji
![]() |
|
![]() |
|
gle, mislila sam početnik u sadnji cvijeća.( u boji)...
jer iza kuće je živa pustoš...
suslijed će slikice....
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
nadovezao bih se na šefleru,veli ona nemam gdje saditi a vidi vrtine.i to dotjerane
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Veli ona na kavi- ja sam početnik!!! A vidi ovaj travnjak- Miha bu svisnul!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Aime koja ljepota i koji travljak.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
meni bas fali tako zelenilo...predivno je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Ah kako bih i ja volila uzivati u ovakvom zelenilu
![]() ![]() Jako lijepo!!
![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasno zelenilo, druge godine biti će negdje i šarenilo.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Letitia ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
jako lijepo.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasno zelenilo
![]() |
|
![]() |
|
Evo upoznajte se s mojim zelenilom
![]() eto moga kamenjarčića ispred kuće.....
raznoliko ukrasno drveće...
![]() na malom puteljkiću trava pampas,
koje ove godine nije baš bujno cvala....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |