Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - proljeće - trenutak inspiracije
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

proljeće - trenutak inspiracije

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 81>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2008 u 10:12

Ovako mi se čini izražajnije...

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2008 u 10:14
Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

flaša je super...ja bih još oko grla omotala onu slamicuSmileEmbarrassed ako slobodno primijetimWink

J... ideja ja fantastična....

Nastavak slijedi....hvala ti na savjetu.....smile79
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2008 u 10:36
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

[IMG">http://i47.servimg.com/u/f47/12/17/41/08/dsc01431.jpg" />

Ooooooo, vidim ima nas još u crveno-zlatnoj kombinaciji

Jako efektno
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2008 u 12:47
proljeće baš je ova vaza super, a flaša perfektna, ma gdje se ti gubiš, umjetničke ruke imaš.smile141
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2008 u 13:10
Ma ne gubim se ja nikamo....ali eto od prije volim raditi svašta što je vezano da su ruke zaposlene a mozak "na pašu"...

To me jako odmara, a kako dolazi jesen sa cvijećem više nisam toliko zaposlena (koliko bih htjela biti) ...

Hvala na komplimentu Triša!!!smile78
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2008 u 11:29
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2008 u 11:58
ovaj zadnji tanjur mi je najdraži Approve
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2008 u 12:52
O Proljeće moje drago pa eto i dvobojnog sa krekleom Ma bravao!!!

Jel ovaj drugi isto na staklu?

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2008 u 13:27
Je,je i on je na staklu, samo nisu imali onih lijepih tanjura koje sam prije kupovala, a kako me pukla inspiracija, morala sam kupiti ove manje (prvi na slici) i ove veće... ma nije bitno kako je velik, meni je bitno da su lijepo ispali. Evo da se ne hvalim ali tek sada sam zadovoljna uradcima!!!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2008 u 13:28
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

ovaj zadnji tanjur mi je najdraži Approve

Moram priznati da je i meni nekako poseban....mada mi i ovaj sa ružama nije loš.Wink
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2008 u 14:07
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Je,je i on je na staklu, samo nisu imali onih lijepih tanjura koje sam prije kupovala, a kako me pukla inspiracija, morala sam kupiti ove manje (prvi na slici) i ove veće... ma nije bitno kako je velik, meni je bitno da su lijepo ispali. Evo da se ne hvalim ali tek sada sam zadovoljna uradcima!!!

Naravano da trebaš biti zadovoljna jer ti i sve bolje ide

Koliko si plaćala ovaj veći okrugli tanjur?
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2008 u 14:10
Mislim da su bili po 8 kuna, a ovi mali su po 7 kuna...!!!

Hippy hvala ti na komplimentu!!!smile78
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2008 u 14:30
bravo proljeće....
odlicno ti je ispucao krakelle na tanjuru s ružicama......Clap
lijepi radovi za svaku pohvalu
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2008 u 14:56
Originalno poslano od člana leonarda leonarda napisao:

bravo proljeće....
odlicno ti je ispucao krakelle na tanjuru s ružicama......Clap
lijepi radovi za svaku pohvalu

Leonarda, hvala na komplimentu!!! Toliko toga imam još za naučiti od vas profesionalaca, ali mi je drago da ti se radovi sviđaju...Tongue
Na vrh
malosrce View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 159
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malosrce Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2008 u 21:29
prolječe, baš si me inspiriralaovom tvojom umjetnosšću-
kutku opuštanja - savršene ideje...
baš mi se sviđa - zaista moram priznati da mislim
da je to komplicirano.

ali sve pohvale, čist 5.....
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2008 u 10:22

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2008 u 10:24

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2008 u 10:27

Dakle cure, evo i mojih radova!!!
Kao što rekoh morala sam kupiti nove baterije za fotić.Eh sada, primam sve savjete kako prefarbati na ovim teglama onaj gornji dio, na kojem se i vidi da nije dobro napravljen!!! Nadam se da će se moji gosti ipak diviti cvijeću i tegli, a te nedostatke valjda neće primjetiti....
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2008 u 10:27
uuu, i ti si bila vrijednaSmile lijepi su ti radovi, imaš iste salvete ko i ja:)
jedino što bih ja još malo doradila ovaj tanjur da se ne vidi rub salveteEmbarrassed
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2008 u 10:29
Originalno poslano od člana malosrce malosrce napisao:

prolječe, baš si me inspiriralaovom tvojom umjetnosšću-
kutku opuštanja - savršene ideje...
baš mi se sviđa - zaista moram priznati da mislim
da je to komplicirano.

ali sve pohvale, čist 5.....

Malosrce, isto tako sam i ja razmišljala dok nisam probala...
Mogu samo reći da me opušta isto kao i cvijeće!!!Tongue
Hvala ti na komplimentima...Tongue
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 81>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.