proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 81> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
J... ideja ja fantastična....
Nastavak slijedi....hvala ti na savjetu.....
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Ooooooo, vidim ima nas još u crveno-zlatnoj kombinaciji ![]() Jako efektno ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
proljeće baš je ova vaza super, a flaša perfektna, ma gdje se ti gubiš, umjetničke ruke imaš.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ma ne gubim se ja nikamo....ali eto od prije volim raditi svašta što je vezano da su ruke zaposlene a mozak "na pašu"...
To me jako odmara, a kako dolazi jesen sa cvijećem više nisam toliko zaposlena (koliko bih htjela biti) ...
Hvala na komplimentu Triša!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ovaj zadnji tanjur mi je najdraži
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
O Proljeće moje drago pa eto i dvobojnog sa krekleom
![]() ![]() ![]() Jel ovaj drugi isto na staklu? |
|
![]() |
|
Je,je i on je na staklu, samo nisu imali onih lijepih tanjura koje sam prije kupovala, a kako me pukla inspiracija, morala sam kupiti ove manje (prvi na slici) i ove veće... ma nije bitno kako je velik, meni je bitno da su lijepo ispali. Evo da se ne hvalim ali tek sada sam zadovoljna uradcima!!!
|
|
![]() |
|
Moram priznati da je i meni nekako poseban....mada mi i ovaj sa ružama nije loš.
![]() |
|
![]() |
|
Naravano da trebaš biti zadovoljna jer ti i sve bolje ide ![]() Koliko si plaćala ovaj veći okrugli tanjur? |
|
![]() |
|
Mislim da su bili po 8 kuna, a ovi mali su po 7 kuna...!!!
Hippy hvala ti na komplimentu!!!
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
bravo proljeće....
odlicno ti je ispucao krakelle na tanjuru s ružicama...... ![]() lijepi radovi za svaku pohvalu |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Leonarda, hvala na komplimentu!!! Toliko toga imam još za naučiti od vas profesionalaca, ali mi je drago da ti se radovi sviđaju...
![]() |
|
![]() |
|
malosrce ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
prolječe, baš si me inspiriralaovom tvojom umjetnosšću-
kutku opuštanja - savršene ideje...
baš mi se sviđa - zaista moram priznati da mislim
da je to komplicirano.
ali sve pohvale, čist 5.....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Dakle cure, evo i mojih radova!!!
Kao što rekoh morala sam kupiti nove baterije za fotić.Eh sada, primam sve savjete kako prefarbati na ovim teglama onaj gornji dio, na kojem se i vidi da nije dobro napravljen!!! Nadam se da će se moji gosti ipak diviti cvijeću i tegli, a te nedostatke valjda neće primjetiti....
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
uuu, i ti si bila vrijedna
![]() jedino što bih ja još malo doradila ovaj tanjur da se ne vidi rub salvete
![]() |
|
![]() |
|
Malosrce, isto tako sam i ja razmišljala dok nisam probala...
Mogu samo reći da me opušta isto kao i cvijeće!!!
![]() Hvala ti na komplimentima...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |