Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kaca-moja salvetna..
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kaca-moja salvetna..

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 80>
Korisnik
Poruka
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 13:28
ajmeeeeee, sveee je preeeeeeekrasno
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 14:58
sunce i leonarda puno,puno hvalasmile79
Na vrh
gortyna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 173
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gortyna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 08:56
prekrasno, prekrasno
kakav si papir lijepila na stolove
i kak si dobila da su se raspucali u krugove
super Clap
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 15:43
Originalno poslano od člana gortyna gortyna napisao:

prekrasno, prekrasno
kakav si papir lijepila na stolove
i kak si dobila da su se raspucali u krugove
super Clap

hvala draga,na stolovima su salvete,nije papir.kad san stavljala lak za raspucavanje radila san kose poteze i eto ispali kao krugovi,nisan imala pojma da ce tako ispastSmile
Na vrh
gortyna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 173
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gortyna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 18:34
super je ispalo
a mislila sam da je papir zato sto mi se cini da je nekako preveliko za salvetu
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2008 u 15:55
kacha, prekrasho. zaista imas ideja a vrijedna si ko pcelica. wow ;) stolic mi je oduzeo dah.....prekrasno :)
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 00:21
Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

kacha, prekrasho. zaista imas ideja a vrijedna si ko pcelica. wow ;) stolic mi je oduzeo dah.....prekrasno :)

hvala puno draga Hug
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 18:38
Ne znam da li su ljepše teglice ili stolići, ali samo za poželjeti imati ih.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 20:36
Originalno poslano od člana Gogs Gogs napisao:

Ne znam da li su ljepše teglice ili stolići, ali samo za poželjeti imati ih.

hvala puno gogsHug

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 20:39
par najnovijih od mene...

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 20:39

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 20:45
moran vam ovo pokazat,ako nemate gdje obijesit kuglice da se suse,a imate nosac za pitare,evo rijesenja....

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 20:54
ajme ženice super ti je sve, ali obično svima nama upadne nešto najviše za oko, ona tamno smeđa kutija je zakon, ja se ne usudim raditi na tim kutijama još, nemam pojma ni sama zašto.
super ti je ideja za sušenje, he he...to stobrečki zrak radi, pametnu dicu!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 21:14
hvala,hvala..daj nemoj zezat da se ne usudis,nije problem,nikakvi.a ovo za susenje,jucer mi je to stalo na balkonu,skupa sa kuglicama i jos neke stvari koje san sprejon bojala..vele meni dica,da sta mi je sta ce svit mislit koji cudaci tu zive,da unosim to u kucu i ne sramotin ih..ma zamisli..
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 21:29
kaćo neću ništa reči osim smile141
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 22:04
suncokreti i snježni tanjur su prekrasniClap.obožavam suncokrete u svim kombinacijama.Wink
Na vrh
darla View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 100
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje darla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 22:28
Pa dobro ženo kad ti to sve stigneš raditi?????
Prekrasno je sve, kuglice, kutije, namještaj....čak ne znam šta bi izdvojila.
Šta da ti kažem osim smile141
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 22:41
kaca, novi uradci su jednostavno neprekrasni vec wow, bez teksta sam :)

svidja mi se kombiniranje elemenata s vise salveta koje koristis. do sada sam kombinirala samo leptire s nekim cvjetnim salvetama ali ti si zaista mastovita :) palac gore i moj naklon ;)
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 23:10
jao, onaj zimski tanjur je ludilo....a tek kugle...ma svaka čast...
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 00:11
najljepsa hvala..od srca..svima vamasmile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 80>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.