kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 80> |
Korisnik | |
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajmeeeeee, sveee je preeeeeeekrasno
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
sunce i leonarda puno,puno hvala
![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
prekrasno, prekrasno
kakav si papir lijepila na stolove
i kak si dobila da su se raspucali u krugove
super
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
hvala draga,na stolovima su salvete,nije papir.kad san stavljala lak za raspucavanje radila san kose poteze i eto ispali kao krugovi,nisan imala pojma da ce tako ispast ![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
super je ispalo
a mislila sam da je papir zato sto mi se cini da je nekako preveliko za salvetu
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
kacha, prekrasho. zaista imas ideja a vrijedna si ko pcelica. wow ;) stolic mi je oduzeo dah.....prekrasno :)
|
|
![]() |
|
hvala puno draga ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Ne znam da li su ljepše teglice ili stolići, ali samo za poželjeti imati ih.
![]() |
|
![]() |
|
hvala puno gogs ![]() |
|
![]() |
|
par najnovijih od mene...
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moran vam ovo pokazat,ako nemate gdje obijesit kuglice da se suse,a imate nosac za pitare,evo rijesenja....
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
ajme ženice super ti je sve, ali obično svima nama upadne nešto najviše za oko, ona tamno smeđa kutija je zakon, ja se ne usudim raditi na tim kutijama još, nemam pojma ni sama zašto.
super ti je ideja za sušenje, he he...to stobrečki zrak radi, pametnu dicu! |
|
![]() |
|
hvala,hvala..daj nemoj zezat da se ne usudis,nije problem,nikakvi.a ovo za susenje,jucer mi je to stalo na balkonu,skupa sa kuglicama i jos neke stvari koje san sprejon bojala..vele meni dica,da sta mi je sta ce svit mislit koji cudaci tu zive,da unosim to u kucu i ne sramotin ih..ma zamisli..
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
kaćo neću ništa reči osim
![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
suncokreti i snježni tanjur su prekrasni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Pa dobro ženo kad ti to sve stigneš raditi?????
Prekrasno je sve, kuglice, kutije, namještaj....čak ne znam šta bi izdvojila.
Šta da ti kažem osim
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
kaca, novi uradci su jednostavno neprekrasni vec wow, bez teksta sam :)
svidja mi se kombiniranje elemenata s vise salveta koje koristis. do sada sam kombinirala samo leptire s nekim cvjetnim salvetama ali ti si zaista mastovita :) palac gore i moj naklon ;) |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
jao, onaj zimski tanjur je ludilo....a tek kugle...ma svaka čast...
|
|
![]() |
|
najljepsa hvala..od srca..svima vama
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |