Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - JASSI_moja galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

JASSI_moja galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 58>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 10:14
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

joooooooooooooooo kolko te covek ceka...hehehe podloga u nekoliko nijansi..tran tran tran

ma ti si tu maherica....

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 10:12
joooooooooooooooo kolko te covek ceka...hehehe podloga u nekoliko nijansi..tran tran tran
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 10:10
Jassi, tek sam sad snimila tvoje boce...super su...znaš da ja baš ne volem rozu i srodne joj nijanse....ali ova mala flašica je preslatka....iako, moj favorit je ona među zadnjima...sa crnim grožđem...ne toliko zbog grožđa ...već radi super podloge i raspucavanja
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 09:59
da da da sa sitnim ali ne maramica vec salveta, super je uzivo, bus vidla
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 09:57
a veliku si scupkala. mislila sam da je ona sa sitnim ruzicama. ma genijalno ispadaju srceka sa salveticom. super. :)
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 09:56
jok ona velika salveta kaj sam kupila, imas ju, pa sam ju iscupkala
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 09:49
super je srce, jel to salveta sa sitnim ruzicama ili maramica? prekrasno draga ;) bas valentinovski :)
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 09:46
fala fala milena
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 09:45
Koke ove zadnje bucke boce su super...odlične su ti zaista...
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 09:34
 ovo crveno ne bljesti tak kao tu, inace je zagasito i puno jepse neg tu
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 09:33
cekaj cepove jos nisam sredjivala...sam sam ujutro boce slikala, danas cepove farbam

danke danke
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 09:28
prva boca mi je prekrasna, ali onaj plasticni cep mi smeta ko vrag. hiti to. bocica je idealna za jednu valentinovsku ruzu :)
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 09:28

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 09:27

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 09:31
volim jajcaaaaaaa
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 00:13
a veliš da ne voliš jajca...vidiš kak su super ipak!!
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2009 u 22:31
jassi, ovo plavo je stvarno posebno...smile141
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2009 u 21:54
springica kuvaj kafu da te drzi budnom

ancica poslah ti pp i hvala ti mila moja
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2009 u 21:53
srceko sa ruzicama.......mmmmmmm....lepo,lepo
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2009 u 21:50
ma srećo,što si ti bila vrijedna kao bila si bolesna pa si malo radila,aaaa neznam što bi izdvojila sve ti je medeno,
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.