bubamara - novi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 22> |
Korisnik | |
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
super su...da nisi ti ribica po horoskopu?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
e nisam, ovo je bio pokusni kunić, ja sam škorpion....
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
jaaako lijepo...jel ovo salveta? ja ponizno molim jednu ako imaš
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
opet gledam...baš mi je super ladičarka |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
je je salveta, al imala samo jednu, jassi mi poklonila, ja ju nisam htjela zeti jer kao kaj će mi, pa me nagovarala i onda je ispalo ovo...
|
|
![]() |
|
to sam vani kupila tek toliko, nema neku posebnu namjenu pa sam ju stavila na drugi forum na prodaju...
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Ajme bubamara komoda ti je legendarna, tek sam ju sada vidjela...stvarno je retro, ja sam odmah cijelu sobu izdizajnirala zahvaljujuči tvojoj komodici..mentalna mapa!!!
a horoskopske znake sam baš i ja ovaj Božić napravila od istih kalupiča i priljepila umjesto imena na poklone!!! |
|
![]() |
|
....kad jednog dana urediš tak sobu, ja ti prodam komodu.... he he he
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
ribice su supac
a salveta super, super iskoristena, bas mi se svidja
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
he he, ne treba hvala, ja bi si ju radije sama radila a i taman sam prije godinu gana uredila sama svojih 95 kvadrata, zaista mi je to bio najlijepši posao u životu... |
|
![]() |
|
e to ti stvarno vjerujem, to mi je životni san, uređivat stanove...
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Kako je dobra komodaaaaa!!!Ja odma gledam koliko bi tu stalo onih mojih gluposti iz radne sobe
![]() Ribica i isto super no ne kužim kaj ti znači ono-ni jednog mjehurića nije bilo kad si radila?!Kakvih mjehurića kod gipsa?
|
|
![]() |
|
hvala ti shashice moja!!! pa vidjela sam kod nekog te gipsane odljeve dok su još bili bijeli i onak s druge strane imaju ko sitne male mjehuriće...
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
i meni se to dogodilo ali ne sa gipsom kaj sam kupila u Lumosu. Imala sam doma gips od Knaufa i probala sam s njim. Prvo ti mjehurići, ma nije ništa strašno ali kad se osušilo nije bilo bijelo nego prljavo sivo i to ne smeta jer se farba.
|
|
![]() |
|
ma naravno da ne smeta, to se i ne vidi, no ja kako sam to vidjela sam mislila da tako mora biti i kupila sam upravo taj iz chemaca i kad ono nema mjehurića....al netko mi je rekao da 5 kg tog običnog gipsa košta 20 kn....baš ću to ić tražiti po ovim bauhausima, baumaxima i kak se već zovu...
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Da,i meni je taj Knaufov gips takav,sivi,zato ja kupujem onaj najobičniji gips i super je.Nema mjehurića i kad se osuši je čisto bijeli.
Bubamara,pogledat ću ja tu,u Velekemu kupujem gips i 2kg je nekih 6kn bio.Gips je jeftin i super za raditi.Ovaj iz baumaxa niš nevalja
|
|
![]() |
|
super, pogledaj mi pliz,ja ću vidjet ak se kod nas cijene kreću....ak niš drugo kad dojdem k tebi bum si kupila vreću i gotovo....
|
|
![]() |
|
Prijatelj mi radi u Velekemu a njegova mama i žena isto svašta prčkaju,ko i mi,pa tako zna šta je dobro za šta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
he he i meni se čini, bum si kombi iznjamila....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |