Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 56> |
Korisnik | |
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivno.. predivno.. predivno.. i još jednom predivno
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Hvala, hvala, hvala i još jednom hvala
![]() |
|
![]() |
|
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
saara, prošla sam još jednom tvojom galerijom i zaista svi radovi su ti pravo malo savršenstvo
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
|
|
![]() |
|
Evo prvi put sam pravila i jaja, ali nisu mi slike baš neke
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prvi put? jaja su predivna!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš su lijepa, proljetna
|
|
![]() |
|
Hvala vam. Nisam bila sigurna što želim, ali eto ispalo je ovako. Stavila sam ono mrvljeno staklo, ali slike su loše, a ne znam bolje
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Lijepa su jajca baš, bubamara mi je najslađa, od čega su, stiropor?
|
|
![]() |
|
Stiropor, ali najmanja veličina čini mi se 6, možda bolje 8. Naručila sam ih
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Da, vidila sam takve, ima ih kod nas. Zgodni su baš što se može probosti štapić.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() |
|
![]() |
|
Evo učinila sam još jednu kutiju. Treba je još jednom premazat, ali evo je nepremazane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Kutije su
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Saara, ja sam nitko i ništa u svijetu decoupagea, ali moram ti reći da imaš izrazito puno talenta i strahovito puno ukusa....
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično!
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
jaaaako lijepo!
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
divna ti je kutija!!
|
|
![]() |
|
Puno vam hvala. Drago mi je da vam se sviđa.
|
|
![]() |
|
Sara, predivna je kutija, baš si lijepo uklopila salvete, oooooooooooooodličan rad.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |