Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - anastazija - radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

anastazija - radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 48>
Korisnik
Poruka
BJELOVAR2005 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 171
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BJELOVAR2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 00:46
Originalno poslano od člana anastazija anastazija napisao:

evo i dva nova tanjura ...

e a koji si crackle koristila nba ovim tanjurima???

divnoooooo............
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 09:48
Krasna kutija i tanjuri ispali odlično, čestitam!
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 10:06
anastazija....krasni su ti radovi, stvarno! meni je ona kutija sa orhidejom (mislim da je orhideja) što ima pola plavo pola svijetlo super!!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 10:23
smile141tanjuri su ti predivni,kao i svi tvoji radovismile141smile211
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 19:57
Originalno poslano od člana dori-st dori-st napisao:

Ajme kako su dobri!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma reci molim te kako si dobila ovako savršen zlatni rub??

za zlatni rub sam ljepila traku pa obojala spužvicom. ono što sam pri tome naučila je da traku ne treba ostaviti dok se boja skroz ne osuši, nego ju odljepiti nakon par minuta. kad sam u prvom pokušaju odljepljivala traku kad je boja bila  sasvim suha traka mi je malo smrdala rub boje.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 20:13
dori-st, zaboravih ti reći još neke detalje oko tog zlatnog ruba. kad sam to radila bilo mi je tako loše, imam nizak tlak i tak mi se vrtilo u glavi... onda mi je dragi dao kupinovo vino da pijem i onda sam išla raditi rub.
dakle, kad se radi zlatni rub prvo moraš smile135
BJELOVAR2005, na tanjurima je  onaj obični crackle Hobby line, ali dosta debelo namazan. a za kutijicu ne znam šta da ti kažem... ti si stvarno zagrizla, ha? nemam pojma, nisam nikad ništa od tog prodala pa ne znam ... organizirat ću aukciju pa ko da više smile96

ostalima koje gledaju moje radove i komentiraju i daju mi poticaj za dalje, hvala od Heart
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 20:21
anastazija, tanjuri su ti jednostavno savršeni!!!! prekrasno!!!
Na vrh
Vilavita View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 537
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vilavita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 18:09
prekrasni radovi, stvarno ne znam što bi izdvojila...HeartClap
Bolje biti vjetar nego list!
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 22:02
Svaka pohvala za sve radove , profesionalno ! smile94
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 09:13
Prelijepi radovi neznam koji tanjur bi izdvojila, pa kutijica, baš je sve prekokrasno
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 13:46

cure smile78

evo i novih uradaka...

Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 14:09
Kaže moj leptirić...vauuu...sviđa nam se okvir za slikuBig%20smile, A i sve ostalo
Na vrh
BJELOVAR2005 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 171
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BJELOVAR2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 17:01
kad krece aukcija??? smile174
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 18:15
BJELOVAR2005,  daj ponudu na pp pa ćemo se dogovoriti
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 18:17
lula, tvoj leptirić je zlato jedno malo. ovo je za nju smile79 
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 18:40
Odlični radovi, jako lijepo i uredno!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 21:53
Nježni i tako pedantni radovi, ali ovaj crack na kraju je zakon! Doista divno izgleda! smile55
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Angel View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 100
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Angel Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 23:39

Ovaj tanjur sa tratinčicama....

Na vrh
Angel View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 100
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Angel Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 23:41
ups... mi je predivan... pravi proljetni..smile94
i bogme i okvirić, krakle ti je mrak!
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 23:43
I okvir i tanjur su sper!!!!!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 48>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,235 sekundi.