maslacak7-moje zanimacije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Korisnik | |
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
super su ti ideje....svaka čast...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
hvala...to je kao snijezno stablo...
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
vec sam ih komentirala al cu jos jednom preljepa su mi posebno ovo bijelo
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
neka moja drvca...naravno tek sam pocetnik
ovaj je za moju necakonju malu...zato je tako sareno ![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo nakon dugo vremena stavljam neke moje radove...u meduvremenu sam se primila salvetne tehnike al o tome tamo...
|
|
![]() |
|
hvala... ma sve je to nista prema djelima koje sam vidjela al je mojih ruku djelo...
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlična je!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo nasla sam jos jednu slicicu moje boce..
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Prekrasno - baš si me razveselila, meni muž veli - a tko još šiva goblene i slično
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
sanja30 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
ma, nakit je fenomenalan!!! prva liga
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....bravo, bravo...lijepi radovi...
i ja volim mijenjat tehnike......
![]() |
|
![]() |
|
jos nemam svih slika i sta je poklonjeno...al eto nemam vise komp mjesec dana pa cu do onda napraviti stogod..
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Maslačak radovi su ti jaaako lijepi!!!
Bravo!!!
Samo tako nastavi.
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
lijepo i svestrano....bravo majstorice.....prekrasne su mi nausnice....
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Radovi su ti odlični! Nešto novo!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično maslačak,bravo!
![]() |
|
![]() |
|
evo to su moji skromni radovi..nisu ni blizu nekima al je mojih ruku djelo...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |