Mačkove slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 36> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Hvala cure! Hoće, nadam se. Imam još neke gredice u planu napraviti. Koliko mi vrijeme dopusti, a i puno još moram učiti. Svo cvijeće je moje, tj ja sam ga propustila kroz ruke i posadila, pa se svakom cvjetiću radujem. Za koju godinu bit će to moj cvjetni raj.
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
kod tebe brzinska preobrazba u jako kratkom vremenu- posebno me fascinira panj i ljuljačke
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno i tako uredno
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sve je lijepo, vidi se daapaziš na svaki detalj.Super!!!
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sviđa mi se, jako, jako baš sve što sam u tvom vrtu vidjela!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Macak sta da izdvojim kad je sve predivno na svoj nacin?
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
moja ljubav - clematis - je prekrasan! a i sve ostalo...
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
panj sa cvijećkama,pakujci,hoste,lonicera...pa ustvari ne znam šta bih izdvojila jer mi je sve super
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Prekrasno,posebno mi se sviđa clematis.
|
|
![]() |
|
Mene je on potpuno iznenadio. Prošlu godinu nije ni mrdnuo, a ove godine cvijet na cvijetu. Morat ću u nabavku još jednog ili dva.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mačak prekrasno. I to što je timski napravljeno. TM očito "čvrste" dijelove u vrtu a ti "zelenje". Predivno!Bravo za oboje. |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasno!!! Oni zvončići su trajnice???
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Prekrasan ti je ovaj klematis,baš je pun cvijeta,ali meni su i dalje hoste broj jedan.
![]() |
|
![]() |
|
Da, to mi je gratis od Buzeta stiglo uz hoste.
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Hej, maco, mačiću, pa ti imaš jako lijepe, različiti šarenolisne i zelene hoste?!? Krasne su ovako na okupu! |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Macak, divne biljke i krasne fotke....svaka čast....hoste su mrak...ja imam samo jednu ....bijelu sa zelenim rubom, ali mi je jako draga!
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
hoste obožavam a imam samo dvije, tvoje su prekrasne
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |