Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mačkove slike
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mačkove slike

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 36>
Korisnik
Poruka
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 22:41
jako lijepo Smile sve mi se sviđa
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
marijankica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 152
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marijankica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 22:43
vrt je prekrasan,jako maštovito uređen,a bit će još i ljepši
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 22:55
Hvala cure! Hoće, nadam se. Imam još neke gredice u planu napraviti. Koliko mi vrijeme dopusti, a i puno još moram učiti. Svo cvijeće je moje, tj ja sam ga propustila kroz ruke i posadila, pa se svakom cvjetiću radujem. Za koju godinu bit će to moj cvjetni raj.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 23:36
kod tebe brzinska preobrazba u jako kratkom vremenu- posebno me fascinira panj i ljuljačkeWink
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 23:37
Prekrasno i tako urednosmile141
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 23:43
Sve je lijepo, vidi se daapaziš na svaki detalj.Super!!!
život je more
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 09:05
Sviđa mi se, jako, jako baš sve što sam u tvom vrtu vidjela!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 10:01
Macak sta da izdvojim kad je sve predivno na svoj nacin?
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 17:03
moja ljubav - clematis - je prekrasan! a i sve ostalo...
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 19:08
panj sa cvijećkama,pakujci,hoste,lonicera...pa ustvari ne znam šta bih izdvojila jer mi je sve super smile141
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 22:38
Embarrassed Sad sam ko ovaj smajlić.  Trudim se, učim, tražim biljkice, čitam. I ovdje se jako puno nauči. Lijepo je biti u društvu zaljubljenika u cvijeće!smile79
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 23:36
Prekrasno,posebno mi se sviđa clematis.
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 00:04
Mene je on potpuno iznenadio. Prošlu godinu nije ni mrdnuo, a ove godine cvijet na cvijetu. Morat ću u nabavku još jednog ili dva.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 10:06

Mačak prekrasno. I to što je timski napravljeno. TM očito "čvrste" dijelove u vrtu a ti "zelenje".

Predivno!Bravo za oboje.

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 10:20
Prekrasno!!! Oni zvončići su trajnice???
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 18:40
Prekrasan ti je ovaj klematis,baš je pun cvijeta,ali meni su i dalje hoste broj jedan.Thumbs%20Up
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 22:39
Originalno poslano od člana SilveK SilveK napisao:

Prekrasno!!! Oni zvončići su trajnice???

Da, to mi je gratis od Buzeta stiglo uz hoste.
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 23:29
Originalno poslano od člana macak macak napisao:

Za kraj moje ljubimice:

Pupovi:

Hej, maco, mačiću, pa ti imaš jako lijepe, različiti šarenolisne i zelene hoste?!?  Krasne su ovako na okupu!
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 09:51
Macak, divne biljke i krasne fotke....svaka čast....hoste su mrak...ja imam samo jednu ....bijelu sa zelenim rubom, ali mi je jako draga!  smile79
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 13:38
hoste obožavam a imam samo dvije, tvoje su prekrasne Thumbs%20Up , kako si ih nabavila? dali šalju poštom?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.