Božicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 33> |
Korisnik | |
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kakva je ovo eksplozija radova??? boca s patkama fantasticna...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() ![]() ![]() Eto...neko je bio "vrijedan" ovaj vikend.....
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
ovo je zbilja eksplozija...bozice, jesi ti spavala ovaj vikend? kako si to sve samo stigla? jesi razmisljala da se okusas u pittoricu? mislim da bi islo...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Neeeee pittorico,Božice,tvoji su radovi taaakooo uredni ,do savršenstva izrezani motivi i do savršenstva nanesena boja da tebi nikakva"muljanja i tupkanja nisu potrebna,osim možda kao mali izlet...
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
probala ja i pitorico ali još uvijek uglavnom slijedi pranje i pranje... ne ide mi još. Radiću za sada ono što mi ide...i cure hvala na pohvalama po ko zna koji put...
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ajme, ovo sa šparogama je ludilo...obožavam šparoge...njami, njami...
tanjuri su ti super |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
a i orhideje su mrak.....divim ti se na tolikom elanu i volji.....
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Baš dobro izgleda, a ja sam sve to vidjela u živo i izgleda još puno, puno bolje.
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Sve je prekrasno,ali izdvajam zadnji komplet tanjur i zdjelicu,presavršeni su mi.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
sada sam definitivno sigurna da je ovo bila jedna radionica zajedničkih srazmjera... super ste to odradile |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
joj joj joj toliko morskih stvari....krasnooooooooooo...
ovo na asparagus je salveta?
pa gdje vi to nabavljate?!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Tvoji radovi su tako jednostavni i uredni, doista divno! Pažnju mi je uhvatila boca sa patkama i ona sa školjkicama, stvarno su posebne!
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
prava eksplozija radova! bravo!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Drago mi je da vam se sviđaju moji radovi, hvala vam cure na pohvalama. baš mi dajete volju za još...
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Stvarno su prekrasne! Šteta što se ne vidi dobro podloga, jer su uživo još puno, puno ljepše!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Pre-pre-pre dobro!
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Potpisujem ![]() Morski tanjur...pa kompletić sa orhidejama..... ![]() ![]() Kao kaj sam rekla Anđelki, morate češće imati te zajedničke radionice ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Wow, ovo izgleda doista sjajno, a posebno mi se sviđa ova nijansa zelene, tako "podigne" cijelu stvar! Cvijeće izgleda kao prešano, je li moguće? Stvarno lijepo....
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
apsolutno se slažem sa maslinom. ovi tanjuri i zdjelice su mi mraaaak. zaljubih se u onu sa ivančicama
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |