LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 111> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kakvo cvijeće Lorica
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hostu iduće proljeće kad baci prvo lišće, agapantus ćeš uzet lopatu isto naproljeće pa si iskopati gomolj.....
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
a ja kad vidim vaše vrtove.....
![]() |
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
i opet prekrasno, hosta naravno, begonije a i sve ostalo - čista petica
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Je li ti to meni Lorica ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ma naći ćemo i za tebe, samo mi nemojte cijeloga odnijeti
![]() |
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hoste su predivne, stvarno, agapantus bujan skoro kao moj
![]() ![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hahahahahaha........čekaj dok ja počnem i kaktuse odgajati....
![]() hosta je samo jedna
![]() |
|
|
![]() |
|
A joj nisi meni to napisala
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moze.......
ufff sto sam se namučila da udjem....foum
![]() iz protesta idem hrk
![]() |
|
|
![]() |
|
Evo da znate ako bude problema. Postove ako su dugački kopirajte prije slanja, meni su se poruke srušile pa sve iznova piši
![]() <>http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3503&FID=30&PR=3&PN=1 |
|
|
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Evi mene opet,zapeo mi za oko lisičji rep super izgleda
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Žute bakope!
![]() Za njih sam čula prvi put kad mi je Otok savjetovala što da stavim na zid prema susjedima (na koncu sam crvene pelargonije) i jučer na tržnici utržim tri bijele. NIsam ni znala da ima i žutih.Krasne su. Uz ostalo zapelo mi za oko ono narandžasto, sliči na begonijice... ali ja neznalica pa ?
|
|
![]() |
|
bako, ako misliš na ono iza bijele begonije, da to je begonija.Nemoj me pitati za vrstu jer nisam sto posto sigurna
![]() Ova druga šugavica ti se sad nešto oporavlja i izgleda ovako
![]() Pošto sam ti ja jako tvrdoglava ne odustajem, i ako u proljće procvjeta tvoja je.
![]() |
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lora, prekrasnog cvijeća kod tebe................. još jedan zanimljiv vrt na forumu!
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
pa kod tebe sve više prekrasnih stvari otkrivam
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hosta je
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej Lora vidim nema te, ne znam što se događa ali sutra će biti bolje. Bar si imala vremena biti više u dvorištu i vrtu.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Hosta je mojaaaaaaaaaaa-Smrcko -ne pali ti taj indijanac ja ode kod njih a ti sjedi kući
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lora očito ima nekih problema, pa se ponovo ulogirala kao lora 1 - što se događa, ne možeš na forum, a sad smo te zarazile, ajde ajde, sutra ćeš valjda moći.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |