Athenin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 11> |
Korisnik | |
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kat.rea, da Zita je beba od tri mjeseca i baš je nemoguća kao svaka beba.
A hibiskus nije šatiran, nego se tako čini od sunca.
I hvala vam svima na posjeti i pohvalama.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Kao i obično sve predivno
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Hibislus je prekrasan! A clematis...i moj je čudan, a vidjela sam to još u par vrtova....neznam, nekaj im ove godine smeta..
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Athena,vjerojatno te neće utješiti no i moji clematisi su ove godine koma.Ne znam šta im je.Hibi je presladak
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Ovog adama morate vidjeti! Nije moj već moje svekrve, a ogroman je. No nije uvijek bio takav, tek nakon "traume" koju je preživio u rano proljeće jer se moj sin "borio" protiv njega i "sasjekao ga u korijenu", adam je iz inata narastao đinovski...
![]() I malo mojih prozorskih kombinacija...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Još samo jedna
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Pogled na prozor je predivan ,sa kombinacijom ti trava...ma super izgleda!
A za adam nemam riječi...
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
lijepo, neobično sviđa mi se posebno klasovi trave
adam je prekrasan ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
lijepo, to je taj pennisetum na prozoru?
|
|
![]() |
|
Kombinacija je fenomenalana a ta trava je
![]() |
|
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
jako neobična kombinacija za prozore ali prekrasna, a za adam da se ne govori ....... baš divovski, super
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Hvala vam djevojke na pohvalama.
Priznajem dugo sam čekala da prosenjak dođe do izražaja i već bila pomalo razočarana rezultatom, no sad sam sve zadovoljnija jer prosenjak (trava) sve više daje svoje.
|
|
![]() |
|
Joj evo opet gledam i divim se svemu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Plava salvija dolazi na svoje
![]() ![]() A ovu mlječiku posijala je moja mama, i sad mi se čini da je baš "mrak"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
A ova azaleja kao da se dezorjentirala. Ili sam u krivu. Nisam je dugo vidjela, jer je prilično skrivena i kad sam ugledala cvijet (već na kraju) nisam bila sigurna da dobro vidim. A ustvari to je azaleza za unutra, ali ju je moj sin posadio vani. Sad vidim da je puna novih pupoljaka, ali to neće biti prije mrazeva. Što da uradim, da ju presadim u teglu i ujesen unesem?
![]() |
|
![]() |
|
A ovo je novi "projekt" koji sam započela pred neki dan. Svaki prazni kvadrat zasadit ću nečim drugim, niskim, puzajućim. Još i neznam što sve, pa mi možete predložiti...
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Najprije da ti ishvalim hibi, kupine, kombinacije na prozoru..... i da znaš da ću ti ukrasti ideju sa travnjaka, mislim na ono sa ciglama - predivno iskombinirano.
Već njušim da će ovaj projekt u finišu biti strava!!!
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš si me razveselila s nečim novim
Neobična a efektna kombinacija s travom , ove kocke s baš odlična ideja - ne pada mi sad na pamet neka puzavica, možda neki sukulenti ili sedumi, začinsko bilje? Azaleja - ja je obično skupa sa teglom zakopam u zemlju i kad zahladi prenesem u kuću |
|
![]() |
|
Hvala Otok za savjet za azaleju. Tako ću i ja napraviti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |