Za ljubav nije kasno |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 17> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sve bolje d boljega na tvome repertoaru... zadnjadva tanjura su baš neobičnog motiva,d o sada neviđeoga ovdje.. jako lijepo dorađeno... super
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Akvarij-tanjur mi je savršen!
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Prekrasni radovi...toliko uredni , osmišljeni i izvedeni na tako lijep način...super...
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
sve ti je prekrasno.......ali slazem se sa kacom....akvirj mi je super
![]() ![]() ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Konačno da se i ja javim sa nečim svojim, a ne da samo gledam i uživam u vašim radovima.
Nemojte misliti da sam ljenčarila, ali imala sam puno posla sa selidbom, ali prsti su me svejedno svrbili i napravila sam dosta poklona za prijatelje, pa ću vam ih polako pokazati.
Za početak za jednu djevojčicu:
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivan ormarić.drvo si naslikala ili je sve salveta?preslatko i jako lijepo napravljeno
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasan ormarić, dobro ukomponirani motivi. Nadam se da će djevojčica biti zadovoljna!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Jesenja sonata ti je vauuu!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ormarić je predobar... dorada za čistu desetku...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Očekivano prekrasno
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Alzo ElzaBuba taj ormarić je preeeekrasssan
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
A i ostali su radovi jako prekrasni
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
![]() i podsjetilo me na prizor u jesensko podne maloprije (južna strana okretišta dubrava sunčana,zelena livada i mir ; sjeverna siva,žuto lišće i vjetar...kakav dan...) meni su najdraži dječji komadi namještaja za ukrašavanje jer tu mašta ne poznaje granicu... čim vidim neku salveticu mi se cijela decoupage priča projicira u glavi sa svim detaljima... ...kad za ljubav nije kasno, nije kasno ni za maštu što je kod ElzaBube očito na djelu ![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Prekrasan ormarić,baš dječji.
Slobodno ti nama još pokažeš kaj si radila...čekamo. |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
E sad ću upotrijebiti izraz od naše drage lilian...ovo mije sjelo ko budali šamar...kako je lijepo....prekrasno....ja bih tebi zabranila da išta drugo radiš osim ovakvih ljepota. Eliza moja savršeno....
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Mama mia! Ormarić je fantastičan!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |