Primavera: Blagdanski izlog |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 14> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adventski vjenci su fantastični!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() @Izzy draga, nema više mjesta niti na plafonu, još malo pa ćemo mreže razapinjati da uopće imamo gdje spavati
![]() ![]() ![]() @draga Elza...hvala ti na vrlo pozitivnom komentaru
![]() djelatnost bila usko vezana uz davanje usluga dizajna za liječničke prezentacije na kongresima i dok god smo mi to radili doslovce ručno, imali smo posla preko glave... tijekom vremena došlo je do snažne kompjuterizacije i makar smo mi slijedili trendove, sveopća dostupnost programa jednostavno je postala prejaka konkurencija nama malima, i jednostavno smo ostali bez posla...ali, kao što kažeš, valjda je tako moralo biti... i meni se doista otvorio ovaj krasan i za mene spanosan prozor u svijet kreativnosti
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ja sam odusevljena svime sta ti radis pa tako i vjencicima...fantasticni su
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ...evo danas, malo za promjenu nekoliko ručno radjenih čestitki, i to 99% ručno radjenih, tj. gotovo svi elementi od rezanja papira, do elemenata sama sam radila, osim tu i tamo koji dodatak poput naljepnice i sl. ...malo me to uhvatilo ovih dana, a drži me i dalje
![]() ...jedna skupna fotka...
![]() ...pa jedna po jedna...
![]() ![]() ![]() ![]() ...za sada toliko, bit će ih još...
|
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
čestitke su prekrasne bor i jelen su mi favoriti
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
cestitke su odlicne... a svi tvoji radovi su stvarno fenomenalni!!!!!!!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Čestitke su zaista sa puno ukusa napravljene!
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
cestitke su prekrasne no moj favorit je bor, plavo i malo srebra pun je pogodak
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bolje da nisam išla gledati tvoje stranice
![]() Počela sam raditi neke čestitke i bile su mi zgodne sve dok nisam vidjela tvoje. Stvarno su prekrasne. ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Primavera predivne su ti čestitke
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Pišem rijetko, ali pratim novosti često. Divim se uvijek!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Prekrasne, stvarno - stvarno! Divni ručni radovi!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Potpisujem!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Primavera ma bravo.
Čestitke su prekrasne. Ja se ne usudim raditi ih, jer mi se čini da je njihova izrada prilično komplicirana.
Svaka je na svoj način preslatka.
Daj mi reci one zvijezdice na drugoj slici su šablone ili???
Djeluju kao da su " prave".
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Primavere, ovo je fantastično i prekrasno ja sam ovak
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |