tanjica - nudi, traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345 |
Korisnik | |
tanjica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo ako je netko zainteresiran za neku razmjenu nek se javi
![]() Nudim - sadnice:vunasti čistac reznice: Tražim - |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Tanjica,tema iznad ove tvoje je"dostava-slanje cvijeća" i pomoći će ti kako šta zapakirati da se ne oštete biljke kod transporta i sl.Pogledaj malo.
Ostalo je Otok navela.
Znači ništa posebno,samo da se"uhodaš "malo i sve bude jasno
![]() |
|
![]() |
|
tanjica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
Ockej
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Tanjica, tu pod oglasima napišeš šta nudiš i šta tražiš.
Zainteresirani će se javiti. Adrese se razmjenjuju na privatnim porukama, biljčice se zapakiraju i pošalju, to je sve |
|
![]() |
|
Vidim da se tu da razmijeniti, prodati i pokloniti dosta toga gore navedenog pa baš i ne razumijem kako vi to radite ..Jel mi može neko pobiže objasniti kako to ide
..Nadam se da mi ne zamjerate na ovakvim bisernim pitanjima, ali nedavno sam se priključila vašem forumu pa sam još malo smotana |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |