Moj posjet Holandiji |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 8> |
Korisnik | ||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Koji izbor amarilisa,najradije kupiti sve vrste...Odlučila sam se za dvije vrste..
![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
|
Lukovice, veliko i jeftino pakovanje...
.
![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
|
Ove ljepotice za večerašnji kraj...
![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
Bila bi sreća bako da postoji, jeste li vidjeli cijene 100 lukovica mix 7 eura tj. 50-tak kuna kako bi tek tada imali raskošne okućnice
![]() jagoda hvala na predivnom doživljaju i prezentaciji tvoga puta kroz nizozemsku, oduševljena sam ![]() |
||
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
Ma baš prekrasne slike, sigurno je to bilo divno putovanje...a tek koliki ogroman izbor cvijeća..
|
||
![]() |
||
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
|
Jagoda sad tek vidim u kak bogatoj zemlji zivim
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
|
hvala za lijepi ugodjaj što si nam pružila, o cvijeću i lukovicama, tj cijeni, nemam što reći...izbor i sve ostalo super
![]() ![]() ![]() |
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
![]() |
||
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
|
Dakle cijene su da ne povjeruješ!!! Kako bilo vjerojatno bih nafutrovana i s kojom kilom viška prešla granicu
![]() Sigurno si bila u "bedu" jer teško je odoljeti da ne kupiš koju biljku po tako povoljnoj cijeni, ali nažalost problem je kako je prenijeti preko granice doma - reportaža ti je supeeeer. |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() ![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
|
Bako dobro si to rekla jer mi bi pokupovale hrpe toga i onda bi bile na čudu,kao što i jesmo sada kada treba spremati biljke.....Mi bez obzira na cijene kupimo dosta biljaka, a što bi tek po njihovim cijenama....Ja sam stalno dolazila u napast, ali čekao me je daleki put i teške torbe.....
![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
|
Bromelija draga i mene su šokirale cijene tog paketa.Ali problem je težina.... Nisam bila avionom nego busom i vlakom tako da nije problem težina torbe, nego tegljenje torbe...Torba ima kotačiće, ali opet je moraš unositi i iznositi,a bila je teška kao olovo....
Hvala ti na posjeti ove moje teme...
![]() ![]() ![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
|
Lana draga naravno da sam bila u "bedu" jer cijene su stvarno povoljne...Nisam si mogla priuštiti kupovanje rastućih biljaka nego samo sjeme i lukovice...S granicom nisam imala problema jer smo bili u 3 sata po noći na našoj granici, pa nas nisu ništa gledali, a i dolazili smo iz Frankfurta ne iz Holandije....Hvala ti na posjeti i pohvalama...Večeras nastavljam reportažu samo da odgovorim na upite....
![]() ![]() ![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
|
Hvala ti na posjeti i pohvalama.Putovanje je bilo stvarno prekrasno,a imala sam i lijepo sunčano vrijeme što baš i nije uobičajeno za Holandiju.Cvijeće je tamo način života kao što su bicikli,sir,krave na livadama,prozori bez zavjesa.....Cvijeće je dostupno svima,nije skupo, a ima ga na svakom koraku....
![]() ![]() ![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
|
Hamara draga,ti holanđani su stvarno siromašni kad im je glavno prevozno sredstvo bicikl, a na prozorima nemaju ni zavjese......
![]() ![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
|
Lora hvala ti na posjeti i pohvalama,cijene cvijeća su stvarno za svakoga.....
|
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
Ja zbilja neznam nakon ovog sročiti pametnu rečenicu jer neznam što me više fasciniralo fotke Nizozemske ili ova ponuda lukovica. Ali djevojke ja bih ipak takve dućane u svojoj blizini a ne da s jednog kraja RH šaljemo na drugi kraj.
|
||
![]() |
||
|
|
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
|
Evo još malo ugođaja sa Tržnice cvijeća...
![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
|
Rezanog cvijeća ima u izobilju...
![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |