OTOK - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 23> |
Korisnik | |
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
WOW!!! ![]() ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
čudo prirode... |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
sve na svijetu znaš, majstor si za sve
![]() ![]() bez pretjerivanja, sve je prekrasno...naravno da bi stavio na zid, evo, ja prva...ove šahovske figure su mi zapele za oko..klimt je super, ružice divne...ma sve je 5+++
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
evo JA bi kupila....al samo malo pričekaj da se odlučima za neku...iam ih više koje bi voljela imati doma ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Evo..ovako.....ono drvo mi je MRAK...pa ribica ( već ju vidom u svojoj kupaonici ) ....pa klimt....pa opet ono drugo drvo sa golubicama....
ajd da ćujem cijene....ak te sram možeš i na pp ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Koliko bi iskreno izdvojila za jednu takvu sliku - Klimt je npr veličine A4, a šah i leptir polovina te veličine |
|
![]() |
|
ovo prvo o drugo drvo MINIMALNO 150 kn treće cca 100 -120... Mislim da cijenu treba odrediti ne samo na osnovu formata...već i složenosti izvedbe....to je moje mišljenje ![]() ![]() |
|
![]() |
|
I moje je mišljenje takvo, veličine su navedene jer se iz ovoga ne vidi koliko su velike slike.
Najviše posla je bilo na ovoj ribi-kovaču, ta slika i ovo prvo drvo su meni najdraže
|
|
![]() |
|
Da..taj kovač mi je predivan...baš kao i ovo prvo drvo...nekako mi je posebno ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
hippy ja ocu klimtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....daaaaajjjjjj, aaaaaaaaaaaaaaaa,,baciti su se na pod,,,,,aaaaaaaaaaaaa,,ti kupi ostale a jacu samo klimtekaaaaaaaaaaaaaaaaa....daj kraljice majkooooo
nego Otok draga jel ti to nas zezas ili ozbiljno kao mislis da nitko to ne bi kupio?????ž
pa kaj ti je
evp hippy i ja cemo se prve pocupati ovdje
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Možeš li malo uvećati Klimta?
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Sada ne mogu uvećati Klimta, sin student otišao, oteo i laptop i fotoaparat, a i gospodin Klimt je promijenio adresu (u trampi za neke biljčice), Ali, nije Klimt samo moj imate sliku i nacrt na
One male kockice okolo su stakalca za mozaik, to sam malo nadopunila
|
|
![]() |
|
Jassy, tehnika je jednostavna Nađeš ili nacrtaš slikicu, staviš je pod staklo, konturom na staklu napraviš crtež, kad se osuši uzmeš kist i boju za staklo i farbaš. Poslije lijepo umjesto kolača zapečeš sliku u pećnici i to je to. A crteže, šeme, šablone pronađeš pod stainedglass patterns ili free stainedglass patterns ili ako te nešto određeno zanima npr. flower stainedglass patterns Ako vas zanima mogu vam napisati stranice koje su mi nekako najbolje
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
|
![]() |
|
Jučer probala raditi bojama za staklo na pločicama - lijepo izgleda samo je teže nacrtati.
Ali na sreću nemam više stakla, nemam boja, nemam ljepila, ako budem karakter neću ni naručiti, pa ću lijepo pospremiti kuću i umjesto slika ispeći kolače.
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Ma kako misliš, na sreću, kolači = kolesterol, staklo = sreća ![]() ja ću ti opslati sve stakleno što nađem u rijeci...ako je do toga, i boje ću ti kupiti ako treba ![]() |
|
![]() |
|
Ali ima nešto malo kamenčića i stakalaca za mozaik, a i ostaci ljepila za mozaik, morat ću to potrošiti da se ne sasuši
|
|
![]() |
|
naravno da hočeš, tko je vidio bacati materijal. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |