Silba-moja djedovina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 17> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Izvrsna fotografija, toliko puno je toga u kadru! Bravo!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Ajme divoteeeeeeee!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() Kad se gradilo novo pristanište,kaže mi mama da radnici nisu ispuštali pivu iz ruke.Ja ipak mislim da za do koljena mokre noge putnika su krivi inžinjeri i nadzorni organ.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Kiki, ova stara slika je super! Volim zalazak sunca pa su me te slike raznježile
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Da su tu bile kabine?To je bilo prije mog sječanja.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Uvek svratim i uvek se odusevim a sad da ostavim i trag...
|
|
![]() |
|
edi_biograd ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 5 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Da mi je ovih dana, kad je popustila navala turista, malo biti na tvojoj djedovini!
Predivno. A slika sa skakačem je...
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Koja dobra fotka, puno mi je ljepša nego ona u mojim sjećanjima jednog polumračnog jutra, katamaran umjesto ovog prelijepog jedrenjaka ...znaš i sama da je to znak kraja boravku u raju!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala ti na tome.Osvježila si mi dan.
|
|
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
...predivan otok, predivne mace, jedan posebno srebreno siv bio je neko vrijeme Purger, uživao u putovanjima, volio vraćati se u otadžbinu... Mene oduševile vjerojatno najveće agave koje sam vidjela u životu, predivni cvjetovi kapara... mir, mir, mir i tišina... ma vratit ću se sasvim sigurno opet u taj raj zemaljski a tebi Kiki-Ko danas fala na prelijepoj šetnji i obnovi sjećanja.
Čudno, u dva dana se od svih Forumaša popiknem baš na tvoje radove!!!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nadam se da sam ti odgovorila.A ostala sam dužna odgovor edi biograd.Za sada neću putovati,ali kad budem što da radim?Odlomim par grančica i pošaljem ti poštom?
|
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
To sam mislila - na slikama Silbe, malo sam se nespretno izrazila... Gdje se nalazi tvoja kućica uz more. Hvala!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |