Aranziranje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 8> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo Milice!
![]() ![]() ![]() ![]() Harfa 12 bodova ( kreativnost)
Hoćemo još, hoćemo još!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 236 |
ruža je obavijena vašingtonijom ili u narodu poznata kao palma lepeza, drago mi je da vam se sviđa
|
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Krasno...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vrtlar ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2008 Lokacija: Cuba Status: Offline Bodovi: 6 |
Milice zaista imaš maštovita rješenja, a ti suncokretiću sviđami se tvoj lila aranžman, nadam se da ću i ja staviti nekoliko mojih radova, no sad ne mogu, nemam vremena zauzeta sam sa uređenjima prije ovog vikenda....
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Radovi su jednostavni fenomenalni, bez riječi sam ostala.Tako bih voljela i ja imati smisla za ovakve aranžmane ali mislim da imam dvije lijeve ruke kada ovo vidim.Prelijepo!!!
Dajte nam još slika, možda probamo i mi nešto napraviti!!!
![]() |
|
![]() |
|
milica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 236 |
Ni ja nisam znala da imam smisla za cvece nedavno sam to otkrila pa uz malo maste i dobre volje moze svasta da se napravi,dok neprobate necete znati.
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Milice, ja ću svakako probati pa možda stavim i na forum na stručnu ocjenu vas genija!!! |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Suncokretić,Milica,prekrasnooooo. Neću izdvajati ni jedan jer je svaki na svoj način poseban i lijep
![]() |
|
![]() |
|
suncokretic ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 20 |
Hvala na pohvalama
![]() Ja ipak moram napomenuti da sam "umalo" cvijećar. "Umalo" jer uglavnom radim sa umjetnim cvijećem i rijetko imam priliku raditi sa rezanim. No, o tom potom! Rezano mi je ljubav i u tome uživam |
|
![]() |
|
vendela ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 74 |
Drage moje nije me dugo bilo a kad tamo vi toga naslagale i pokazale cijelo cudo. E pa i ja imam toga jako puno a bice jos i vise jer sam pocela radit tako da sam svaki dan u kontaktu s cvijecem (pa zato i ne stignem navratit tu cavrljat s vama ali cu vam s vrijemana na vrijeme ipak stasit pokoju slikicu cisto radi ideje!
RADOVI su vam svima jako zanimljivi, a ako vas zanima malo cesce sta se dogadja s mojim radovima i cvijecem trknite na Venusart.net tamo sam cesce jer tamo imam nekih obaveza kao Moderator pa tamo i mam vise toga pokazanog(mada sam u zadnje vrijeme i tamo malo rijetko ali ima me vise nego ovdije! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() nije cvece al je aranzman sa cvecem |
|
![]() |
|
![]() ![]() jel ovo vise nikom nije zanimljivo,a ja nemam vremena za aranzmane jer sad radim sa tortama i kolacima |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
evo jedne orhideje- poklon mojih ucenika
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
...i prekrasan buket za kraj naseg cetverogodisnjeg druzenja
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Evo malo mojih pokušaja aranžiranja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [IMG">http://img187.imageshack.us/img187/4063/12408larinakrizma007ye7.48a32906c2.jpg" /> |
|
![]() |
|
Evo sada jednog "glupog" pitanja...
Gdje nabavljate ovo bijelo sitno cvijeće??? Vidim ga na svakom aranžmanu...
![]() |
|
![]() |
|
Ups, Hippy htjela sam ti pohvaltiti radove, ali kako sam vidjela ono što me interesira već duže isti tren sam sve drugo zaboravila...
Čini mi se da si ti prava umjetnička duša!!!
|
|
![]() |
|
Frida i pitanje za tebe: jesi bila tužna jer si ispratila jednu generaciju "malih" ljudi???
Joj meni su te situacije tako pune nekih osjećaja....uh, sjetim se kada sam išla u školu, a davno, davno bilo je...
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
proljeće to ti je popularno zvano šlajer , ili -gipsofilija
možeš je kupiti kao sjeme u kartici i posijati , i kasnije se sama zasijava , krasan ukras u svakom aranžmanu |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |