Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 76> |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
divne su ti cuvarkuce ovako u kamenu i u panjevima
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo je u tvom vrtu |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
S užitkom sam prošetala tvojim cvijetnim carstvom
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
kod tebe je uvijek lijepo
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Prošetala i ostala
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
svratila da uživam i odmorim dušu
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prošetala sam tvojim vrtom i vidim da broj ovisnika o kamenju raste li raste.U jednom sam kamenolomu vidjela kamenje sa komadima kristala i skoro išla tražiti,ali spriječili me ljudi(puno kamiona i bagera pa opasno).Sve ti je jako lijepo.
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Ja sam dijete kamena i drače, pa nije ni čudo što ga toliko volim!
Drage moje cvijetne prijateljice hvala na posjeti mom malom carstvu i ![]() Evo par najnovojih sličica iz mog vrta: ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded ![]() Uploaded with ImageShack.us with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
setam i divim se,zaista preljepo
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Tikvić, evo i mene u tvoj vrt! Proljeće je predivno kod tebe.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Draga, ostavljam ti pozdravčić, da vidiš da sam šetala tvojim mirisnim vrtom !!
A sada molim, jednu slikicu tvog bambusića !! da vidim u kakvom je tvoj stanju, jer ću da plaćem !! Od moja 3, ni jedan nema zeleni listić, jel to normalno ili da zbilja plačem ?? |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
samo da se prijavim,pomno pratim tvoje biljkice,preivne su
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasna ti je ona kamenica, oduševile su me čuvarkzuće, koliko ih samo imaš, sve je lijepo rascvjetano.
![]() MM je posijao tikvice one ukrasne i sjetili se mi tebe, kaže on, evo iznikli mi mali tikvići. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
draga tikvić, jako lijepe biljkice imaš no kao i većinu, oduševilo me kameno korito i tvoje čuvarkuće i to kako si ih krasno smjestila u panjevima i po svim onim rupicama u kamenju. lijepi pozdrav
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
i ja sam došla po jutarnju dozu ljepote
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Drage moje cvijetne frendice hvala na posjeti, svima šaljem veliku
![]() Draga Lantana mogu si zamisliti Mirka kako se raduje malim tikvićima. Drago mi je da vas bar nešto podsjeća na mene!Pozdrav tebi i Mir!ku. Evo nekoliko sviježih slikica, ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |