Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 165> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bit će adeniuma
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
joj metlu u ruke!!!!!!!!! Ja napisala esej i ode k Manituu--- aj briši poruke
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Evo detaljno očiščeno
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Drage moje sada ćete vidjeti TO iznenađenje i predivan poklon koji sam dobila od Flavie.....skoro sam pala na rit u snijeg
![]() pokraj ove ogromne cikasice vidi se moja mala, samo da imate pravi dojam veličine ![]() ![]() ![]() i ova preljepa božjakovina je poklon od flavie ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
prekrasna je...hoću i ja takvu........
![]() |
|
![]() |
|
evo malo božičnih detalja - na ulaznim vratima
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vjerujem da si skoro opala na rit!
Pa zaboga tko to sve transportira?
Jedno je da je Flavia zbilja super s darovima, ali čestitka i onom tko je donesao!
Prekrasno sve od palme do Božićnih aranžmana!
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() |
|
![]() |
|
i meni se je činila veča sve dok nisam dobila ovu tvoju....oogromnuu
draga moja još jednom od srca hvala ![]() e da izbrojila sam 22 lista..koliko si rekla da ima tvoja... |
|
![]() |
|
malo zimske idile
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Ooo super, znači i tvoja i Hanina i moja imaju 22 listeka!
![]() Jooj kak Cezar uživa...isto ko i moj Ben...baš sam ga maloprije sliknula kak kopa po snijegu
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
pa kaj si Flavija brojila listove da se ne posvadimo? I moja ima 22 lista
![]() |
|
![]() |
|
ne javlja se lili68 da čujemo dali i njezina ima 22 lista
|
|
![]() |
|
Jedino je razlika što je moja kupljena sa 7 listova, a 15 ih ja "uzgojila"...i da...cycas nije palma...on je cikada! A ovi naši su sorte Cycas revoluta.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma moram se i ja javiti kad su u pitanju cikasice - prekrasne su.
I ne samo što cikas nije palma, nego je to jedna od najstarijih postojećih biljaka, postoji milijunima godina (barem tako kažu - ja nisam brojila) - postoji još iz mezozoika, kao i ginko - te biljke nazivaju živim fosilima. Možda bi bolje rasle uz muziku Novih fosila - pusti im malo Milenu, Tonku, E moj Saša..... ![]() |
|
![]() |
|
još smo nešto naučili, da tvoja se je adaptirala i kod tebe krenula sa rastom...a to je najteži dio ....i dok god ne potjera nove listove strepit ću nad njom...
![]() |
|
![]() |
|
drage moje- BAKA, NICHL, HANA, OTOK, FLAVIA hvala na lijepim komentarima
pusa za sve ![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
IIIIsuseee,pa ti sad možeš pod palmom piti koktele,ko da si na plaži,ko šiša snijeg!
Stvarno je palma ogromantna.A mošda bi mogla nju nakititi umjesto bora,baš bi bilo ludo! |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
to sam i mislila od silnog cvijeća mi jelka neće stati u kuću
![]() |
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |