dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 119> |
Korisnik | |
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ccc što si stroga, a ja mislila da sam ja najstrožija na svijetu. evo naći ćemo kompromis pa ćeš ti doći s njim.dok on meni pravi umjetnosti od letvica t poneseš ceker sa sobom i kupiš cvijetiće koji ti se sviđaju iz mog vrta.e pa ako ti ni ovo ne odgovara morat ću smisliti nešto bolje.
![]() a kako si se prepala da će ti muž širiti svoje umjetničke izričaju po komšiluku nisi mi odgovorila hoćeš li da ti zakorjenjujem običnu hoju.kod mene je cvijetala prekrasna je.pogledaj je kod mene na temi ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
neka sarajka doćiću ja samo dok ševa zapjeva sada se spremam hoću i ja malo skoknut do austrije kod sineka , a nešto nisam baš ni najbolje trenutno sam na bolovanju ako bude bebaća ćuvaj jedan za mene ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Ma dogovoričemo se ,možda ću na proljeće drukčije razmišljat,nisam baš ja tako škrta,a biljkicu mi zakorjeni gledala sam je pravo lijepo cvjeta
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Fany draga ozdravi što prije,skokni do sineka a ja te čekam ševe već pomalo počinju cvkutat a najbolji lijek su cvječkice koje se bude kukurijek,visibaba i veseli cvkut ptičica
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Bez kucanja, najave i pozdrava prošetala sam tvojim vrtom, dvorištem i puteljcima koji vode u tvoj dom i tamo zavirila malo.
Nauživala se cvijeća svih boja , vrsta ,a i mirise sam skoro osjetila. Promjenila sva godišnja doba , i ako me pitaš u kojem mi je bilo nbajljepše , uz dužno poštovanje bjeloj bundi od snijega, ili plaštu od zlatno smeđeg lišća ja sam najviše uživala kad je cvijeće u punom cvatu ,i raskošnim bojama.Svaka čast na trudu, znanju i energiji koju ulažeš da bi mogla uživati u svakom kutku svojega dvorišta.Begonije, ruže, jorgovan , tulipani svih boja ,a za mnoge vrste neznam kako se zovu su me očarali. Sve čestitke i pozdrav Nada |
|
![]() |
|
Hvala Nado na posjeti i ja uživam u tvojim bojama,ali ti te boje sama stvaraš,a meni ipak priroda pomaže,i ja zaista uživam kao i ti u prekrasnim bojama
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
sarajka hvala na lijepim željkama čujemo se mi a i uskoro vidimo
![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
draga sarajka vidim da uživaš, ali priznaj da ne možeš iščekati proljeće da sva ona ljepota što je skrivena u kući izađe van na sunce.jedva čekam vidjeti tvoje prelijepe begonije.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sarajkice, da li se otopio onaj silni snijeg? Vidim da kod tebe ima dosta pelcerića i sjemeki, bit će lijepo proljeće kod tebe..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Draga Anaida snijeg nema namjeru da ode,a najavljuju novi u petak,užas,ali nema veze ja imam namjeru posijati sjemenke i da male biljkice rastu dok se snijeg ne otopi,kupila sam dosta interesantnih sjemenkica a i dobila na poklon dosta sjemenkica,a proljeće jedva čekam kao i svi cvjetoljubci,tebi puno pozdrava draga moja iz snijegom pokrivenog mog imanja
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
moon i lilie hvala na posjeti i ako baš zimi i nema šta vidjeti,ali tješim se da je i njoj brzo kraj,kako kažu u Bosni " Izdržo je Mujo i gore" pa valjda ću i ja ,vama lijep pozdrav i puno
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
i meni je dosta zima maloprije ja i mm stigli u selo i sutra planiram posijati nesto sjemenj sto cvijeca sto povrca
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Moja nono i ja to planiram,imam mali staklenik,pa ću staviti koji struk paradajza i jedno 4 struka krastavica,sad trenutno u njemu ima malo luka mladog i salate,vani mi je bilo blitve,peršuna i mrkve ali kako je veliki snijeg divlji zečevi su sve pobrstili,ali neka i oni moraju nešto jesti,biće i za nas nešto sada će brzo proljeće ,samo da budemo zdravi,pozdrav za vas i vašeg muža iz Sarajeva
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
O razmišlja se već o sijanju, Ja u vikendici ništa prije 1. maja, i sve stignemo pobrati i pojesti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Nemoj biti nestrpljiva sa sijanjem. Ja sam puno južnije od tebe, a ne sijem nikad prije 3 mjeseca.
|
|
![]() |
|
Ma Triša da ti pravo kažem ne znam šta bih od dosade,barem ću virkat u rasad,zaljevat i posmatrat kako raste,ovdje je snijeg i minusi i pojma nema o nekom poslu vani,a možda i da odem u banju da protračim koji dan da što prije dočekam proljeće,ja ti zimske radosti ne volim pa i ne idem na zimovanje u planine,lako je tebi ti imaš sunca i biljkice pred kućom,pa i nije važno kada će se zazeleniti na vikendici
![]() ovako mi što treba |
|
![]() |
|
Ma Tikvić ja ću to u posude pa u kući držat,kad otopli izbaciti u pred ulaz,a tek u martu krajem ili početkom aprila vani,ma vidjeću još,i ja mislim da je rano,šta ću kad nisam tip da se bavim heklanjem,vezenjem,pletenjem itd.a i čitanje koje jako volim baš i dosadi po cjeli dan,zima je stvarno duga i dosadna
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() Ove ću godine biti strpljivija!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |