Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 151> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ovo je
zanimljivo na više načina!
![]() 1. Ova margaritela je sama "pobjegla" iz prednjeg vrta, pa iako je izložena nemilosrdnom suncu veći dio dana, ovako rascvjetana je već više od mjesec dana! 2. Visoka je cca pola metra, u njenoj neposrednoj blizini nema ničeg dovoljno visokog što bi moglo pomoći ovoj žabici da skoči na nju ![]() 3. Otkud uopće žabica u mom vrtu kad nigdje nema stajaće vode???? ![]() ![]() Počinjem ozbiljno vjerovati da svaki vrt ima svoje, sasvim posebne, priče i tajne! Pa ako dovoljno paziš tu zbilja svaki dan možeš pronaći neko novo čudo! ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Misty, ti si kao lutajući reporter, svašta zanimljivog pronađeš u svojem vrtu...ne mogu, a da se i ja ne divim ljepoti suncokreta i sočnoj bujnosti krasnih krušaka.
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
i kruške i suncokreti i cvijeće i mačak bleki ( koji je isti kao moj mačak kazo) su jako lijepi!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bravo za ivančicu i žabicu,priroda se voli nama igrati,pa koji puta nas i iznenadi
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
vidiš kako svega ima u tvom vrtu
![]() irise nemoj orezivati, lišče će biti zeleno sve do jeseni, a slijedeće godine na proljeće uživati ćeš u predivnim cvjetovima žabica ti je ova koja živi na travi, ima ih kod nas dosta, skakuće dosta u dalj i uvis, a njoj je jutarnja rosa piće, hrani se muhama i sitnim krilatim kukcima |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Slika sa ivančicom i muhom je jako interesantna! Evo čitam, dobila si
odgovor od Mari kako je sve moguće!
Suncokreti, suncokreti....krasno cvijeće........kad vidim tvoje žao mi je što sam odustala od njih! Treba ih puno zalijevati................ pa sada uživam u tvojima!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
suncokreti svakako zasluzuju paznju,kao i ivancica
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Misty, ja sam ti isto na cvijet nekih od mojih irisa čekala tri godine (plave). A neki (bijeli, žuti, ljubičasto-smeđi) mi cvali odmah prvog proljeća, tako da zaista ne znam koja je njihova tajna.. Inače, ja listove odrežem nakon proljeća, ali ako ti ne smetaju drugim biljkicama - ne trebaš. I, da, imaš pravo - ulaskom u vrt, šetnjom istim, sve naše boli, sve tuge bivaju nekako manje. Dobro je da je tako!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
antonija kad nešto voliš to postaje još ljepše
![]() mali kaktus jučer sam ukopala malu plastičnu zdjelicu u tu lijehu, napunila je vodom i oko nje smjestile neke male travke. Možda se maloj žabici svidi privatni bazenčić pa me neće ni napustiti ![]() Mari irisi su mi u hladu odrine, lišće im je zbilja bujno i visoko, a i bez cvijeća djeluje dekorativno. Poslušat ću te i ostaviti ih tako, valjda će cvasti dogodine. A nisam znala da žabe žive daleko od vode, možda je zato tako sićušna i slatka? ![]() bergenija pa moji suncokreti nisu dobivali više vode od ostalog cvijeće, možda čak i manje jer do njih moram tegliti preteške kante a ništa im ne fali ![]() gio na suncokrete sam ponosna jer sam ih sama sijala i s pažnjom pratila od trenutka kad su izvirili iz zemlje! ![]() Anaida čekat ću ih ja! A vrt je zbilja pravo liječilište od životnih briga, možda i više jer nudi tako puno sadržajnosti! Cijeli mali svijet magije! ![]() Mira noćas je malo kiše razveselilo biljčice, a mene poštedilo od nošenja kanti pa sad samo uživam i ja! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dvozub i dalje
neumorno cvjeta, kao da pokazuje gazanijama kako treba "živjeti" pa će i
one ponoviti cvatnju
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dobro je dok ih
posjećuju pčelice, važno da još nisu ptičice
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hoste će uskoro
ispuniti dvorište mirisom!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
U voćnjaku su
još jučer ovo bile samo visoke travke, rascvjetale se nakon kiše
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Bleki jutros
nije izdržao inspekciju do kraja. Kad smo stigli do voćnjaka samo se
smotao u mekani malč. Neprospavane noći imaju svoju cijenu
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekokrasna hostica
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Misty žabica je preslatka, iako ja se nadam da ćeš uskoro vidjeti i koju gatalinku, a to je zaista divna žaba. One ti žive uglavnom u krošnjama nžeg drveća, iako će se jako često vidjeti i u vinovoj lozi. No, ono što me oduševljava kod njih je, osim što su prekrasne i nježne, je njihov pjev. One ti ne krekeću kao ostale žabice nego nježno pjevaju u ljetnim noćima. Može se to usporediti sa cvrčkom, ali da recimo ima glasnice
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Hosta će ubrzo zamirisati svojim bilim ljiljanićima,a mali Bleki je stvarni vidim imao burnu noć
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Misty stvarno imaš oko za i male stvari koje nam podari priroda!
Ona žabica na margariti je slika za pet!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |